- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
leblebi yemek2.45 e kadar sürecek 10/10 aktivite tavsiyesi alınır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leblebi yemek2.45 e kadar sürecek 10/10 aktivite tavsiyesi alınır
boy 1,10 falan değilse müthişsin
çerez niyetine 1–2 bölüm gibi izlenir2.45 e kadar sürecek 10/10 aktivite tavsiyesi alınır
1.78boy 1,10 falan değilse müthişsin
Seçim kararı aldırılmalı ama bu baskı ibra edilmeme ile olmamalı. Bunun camiayı yaraladığını düşünüyorum. Her beğenmediğimizi ibra etmemeye başlarsak ibra kurumunun ciddiyeti bence ortadan kaybolacak renkdaş.İnşallah ibra edilmez boşuna beklemiş olmayalım bu saate kadar kulübü toparlayacak birleştirecek bir başkan lazım Burak Elmas seçim kararı almalı
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yollarimizi ayirslim Serhan BeySayın Nalbant belki ibra edilmesini istiyorum?????
p yedi yazmazsan sevinirim
Ibra edildi diyip uyuyalim o vakit bu posttan sonraMuhtemelen ibra edilmeyecek.
genel kurulu izlemek2.45 e kadar sürecek 10/10 aktivite tavsiyesi alınır

Abi sen bende engelliymissin,kim engelledi seni bilmiyorum
Gecen gun mahallede dondurma uzerine findikli yulafli ay cekirdekli tarcinli kurabiye serpiştiren bi cocuk gordum ve sarisindi Realde gercek ismin Husamettin olabilir mi Serg?Ugur bulutun yaklaşık 2 sene önceki tavsiyesiyle dondurma uzerine findikli yulafli ay cekirdekli tarcinli kurabiye serpiştirdim![]()
Abi sen bende engelliymissin,kim engelledi seni bilmiyorum![]()
Beni de engelleyip engelleyip cikartiyorsunAbi sen bende engelliymissin,kim engelledi seni bilmiyorum![]()