2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

sosyal medyayi en kötü kullanan kulüplerin basinda biz geliyoruz. twitter'dan elmas'in aciklamalari bile paylasilmamis. adam kac dakika konustu. bu twitter hesabiyla ilgilenen elemanlara kac bin lira para veriyorlardir kim bilir? adamlarin 2 resim paylasmak disinda bir sey yaptigi yok.

sosyal medyayi en kötü kullanan kulüplerin basinda biz geliyoruz. twitter'dan elmas'in aciklamalari bile paylasilmamis. adam kac dakika konustu. bu twitter hesabiyla ilgilenen elemanlara kac bin lira para veriyorlardir kim bilir? adamlarin 2 resim paylasmak disinda bir sey yaptigi yok.
Geldiklerinden beri iletişimle ilgili hiçbir şey başaramadılar ki gideceklerse sebebi bu olacak

Kaosu ne kadar seven bir toplumuz adrenalin kasıyor resmen. Darısı 2023 e kalmadan erken seçimlere

Kaosu ne kadar seven bir toplumuz adrenalin kasıyor resmen. Darısı 2023 e kalmadan erken seçimlere
tunc üner'in söyledigine göre 2413 üye kartini alip salona girmis. baskanlik secimi disinda bu katilim rekor katilim demeye getirmis. ciddi bir hesap sorma reaksiyonu bekliyorum, genel secimler dahil... biz hep öncü olmusuzdur ülkede. basarisizligin faturasini her zaman kesmisizdir.

tunc üner'in söyledigine göre 2413 üye kartini alip salona girmis. baskanlik secimi disinda bu katilim rekor katilim demeye getirmis. ciddi bir hesap sorma reaksiyonu bekliyorum, genel secimler dahil... biz hep öncü olmusuzdur ülkede. basarisizligin faturasini her zaman kesmisizdir.

O hesap bu seferde sorulmazsa umut diye bir kavram kalmayacak zaten umudumuz o yönde

Sandıklardaki yoğunluk baya azaldı 10-15 dakikaya biter 03:00 gibi sayım başlar 03:30 gibi sonuç belli olur

Ben de onu diyorum işte renktaş. 4. Grubu içeri almamışlar daha. 3.grupmuş bu. 4-5’i bulacak diyorlar. Üyeler dışarda bekliyormuş hala.

Tv100 e bir adam bağlandı salondan sabaha kadar sürer bu işlem deniyor
Bu şahıslara göre salonda kavga kargaşa ve kaos var son birkaç saattir. İnsanlar merdiven aralarında yatıyormuş bunlara göre. Prim vermemenizi rica ederim. Ve ne yazık ki Oğuz Altay eşlik ediyor bu büyük moderatör Ertem Şener'e.

Geri
Üst Alt