Ibrahim Atesoglu
Parçalı Üye
- 11 Aralık 2008
- 2.797
- 246
- 1.503
GS TV az kaldı dedi
Oylamanin bitmesine az kaldi evet. Fakat oy sayimi sabaha kadar sürecektir ne yazik ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS TV az kaldı dedi
O kadar sürmez çatır çatır açarlar 4 de oy kullanımı bitse 1 saat de sayım desek 5 de belli olurOylamanin bitmesine az kaldi evet. Fakat oy sayimi sabaha kadar sürecektir ne yazik ki.
5-6 ya kadar oylama sürer diyor ebru hanım
Ben baskan olsam, bu saatte GSC’de genel kurul nobeti tutan hepinizi klup uyesi yapardim.
O kadar sürmez çatır çatır açarlar 4 de oy kullanımı bitse 1 saat de sayım desek 5 de belli olur
TELEFONDA KÜFÜROna senin ben bıyıklarını s…. dendiği doğru mu yav![]()

Loop'a mı aldınız arkadaş sürekli aynı kalabalık hiç azalmıyor. Hep aynı kişileri görüyorum gibi , burada boşuna mı? bekliyoruz diye şüphe etmeye başladım yav.![]()
Ben baskan olsam, bu saatte GSC’de genel kurul nobeti tutan hepinizi klup uyesi yapardim.
TELEFONDA KÜFÜR
Tamburacı telefon açıyor, arayan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim.
Konuşmaya başladığı anda sinirleri gerilen Tamburacı, telefon konuşmasını bir arkadaşına dinletmeye başlıyor.
Terim:
"Yahu Osman, biraz önce Sky TV’de konuşmuşsun, bana söylediler. Ben ne demişim? Gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. Ulan bu ne biçim konuşma?"
Tamburacı bu üslup karşısında şaşırıyor, nezaket içinde:
"Hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."
Terim’de fren tutmuyor:
"Ulan ben senin bıyığını s...."
Tamburacı yerinde fırlıyor, "Sen ne biçim konuşuyorsun" derken, sinirden zangır zangır titriyor. Milli Takım Teknik Direktörü kendini kaybediyor:
"Ulan ben senin, ananı, avradını s....".
Tamburacı, "Doğru konuş, konuşmasını öğren" diye bağırırken, Fatih Terim galiz küfürlerini sıralamayı sürdürüyor.
TELEFONDA KÜFÜR
Tamburacı telefon açıyor, arayan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim.
Konuşmaya başladığı anda sinirleri gerilen Tamburacı, telefon konuşmasını bir arkadaşına dinletmeye başlıyor.
Terim:
"Yahu Osman, biraz önce Sky TV’de konuşmuşsun, bana söylediler. Ben ne demişim? Gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. Ulan bu ne biçim konuşma?"
Tamburacı bu üslup karşısında şaşırıyor, nezaket içinde:
"Hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."
Terim’de fren tutmuyor:
"Ulan ben senin bıyığını s...."
Tamburacı yerinde fırlıyor, "Sen ne biçim konuşuyorsun" derken, sinirden zangır zangır titriyor. Milli Takım Teknik Direktörü kendini kaybediyor:
"Ulan ben senin, ananı, avradını s....".
Tamburacı, "Doğru konuş, konuşmasını öğren" diye bağırırken, Fatih Terim galiz küfürlerini sıralamayı sürdürüyor.