2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Burak Elmas: “Bizi eleştirenleri kulübe çağırıyoruz, onların perspektiflerini anlamaya çalışıyoruz. Ama maalesef bizler başarıyı sahiplenmekte gösterdiğimiz hızı, kötü giden işlerde uzaklaşma ve birine zimmetleme konusunda da gösteriyoruz.”
Ne basarisi varmis sahiplenecek?

Semih toplasan 4 mac oynar. 4 mac icin 4 milyon maas nedir arkadas. Medyada yazilip ciziliyodu ama ihtimal vermiyodum.

Aanholtta verilen 750 bin euronun 738383838de 1ini yüksekmiş gibi yazmayalım
reyz anholtu yazmamam onayladığım anlamına gelmiyor. Pva as oyuncu, Barış potansiyel hadi belki tolere edilir ama Semih için verilen her kuruş zarar. TL veya başka para birimi onu altyapıya dağıtsalar daha iyi. 250 bin tl az para değil.
Onlar TL. Normal geldi. Akbaba’ya 1,8 milyon TL sözleşme yenilemesi için menajer parası yüksek.
Hepsi fazla renktaş. Semih gibi adamlara 1 tl gitse bana göre zarar.

1648286510898.webp

Anlasma 5 senelik.
Ilk sene 40 milyon, 45, 50, 55, 60 milyon ile 250 milyon. 5 sene sonra yine anlasilirsa 80, 85 diye devam ediyor.
Bu sene 10 milyon odenmis, 20 milyon tasinmaz verilecekmis ve 10 milyon daha odenecek. Ayrica basket takimi icin 14 odemis ve 10 daha odenecek.
Sezon bittiginde isteyen taraf 15 gun icinde sozlesmeyi fesh edebiliyor.
şimdi lafta edemezsin adam bir şekilde kulübe destek çıkıyor ki kendi şirketide çok etkilenmiştir mutlaka 1 yılda ekonomik olarak. O açıdan hiç yoktan iyidir ve nazın geçen bir adam sonuçta NEF tarafı

ama hala başkanın "prosedürleri bekliyoruz , yükümlülükler var" dediği sponsorluk durumun merak ediyorum.

Mustafa Cengiz döneminden bir kişi çıktı denetim raporu açıklaklayacak

Semih toplasan 4 mac oynar. 4 mac icin 4 milyon maas nedir arkadas. Medyada yazilip ciziliyodu ama ihtimal vermiyodum.

Euro 16,30 olunca garipsemiyorum renktaş. Sene başı 10,5’ti. En düşük BAY 4 milyon TL alıyordu(yaklaşık 400 bin €). Yeni sezonda da en düşük barem 8 milyon TL olacak maalesef. Işık Kaan sakatlanınca mecbur kaldık. O yüzden eldeki yerlileri iyi değerlendirmek gerek. Kiralarken vs tok satıcı olmak gerekiyor. Özellikle Okan Kocuk vs gibi önceden sözleşme yapanlar bizden gitse 2 katını Anadolu’dan alabilirler.

adamın adı sanı yok mu kim bu konuşan

Menajer ücreti normalde toplam bonservis ya da maaş bedelinin %10udur.
reyz anholtu yazmamam onayladığım anlamına gelmiyor. Pva as oyuncu, Barış potansiyel hadi belki tolere edilir ama Semih için verilen her kuruş zarar. TL veya başka para birimi onu altyapıya dağıtsalar daha iyi. 250 bin tl az para değil.

Hepsi fazla renktaş. Semih gibi adamlara 1 tl gitse bana göre zarar.
Yav tamam da olaya tek taraflı bakıyorsun.

Dışardan bakıp Semih'in menajerine 250 bin lira verilir mi den ibaret değil bu mevzu.

1. Luyindama'ya ödeyeceğin 600 bin euroyu ödemiyorsun çünkü adam şans bulamayacak diye kiralanıyor.
2. Yedlin gidiyor alacağı 500 bin eurodan kurtuldun.
2. Yerine içerdeki parasını alamamış adamı rotasyonda dursun arada oynasın diye getiriyorsun. Muhtemelen alacaklarının toplamını maaş diye veriyorsun.

Toplam maliyeti bunların 4te birine denk geliyor. Yani yeni bütçe yaratmıyorsun içerdeki bütçeyi döndürüyorsun.

Semih gelmesin desen neyse diyeceğim ama bu şekilde bakarsan her şey yanlış olur.

şimdi lafta edemezsin adam bir şekilde kulübe destek çıkıyor ki kendi şirketide çok etkilenmiştir mutlaka 1 yılda ekonomik olarak. O açıdan hiç yoktan iyidir ve nazın geçen bir adam sonuçta NEF tarafı

ama hala başkanın "prosedürleri bekliyoruz , yükümlülükler var" dediği sponsorluk durumun merak ediyorum.
Yaw sponsor bulamayinca adama son çare olarak gitmisler. Ayrica 40 milyon teklifi bizimkiler yapmis. NEF de herseyi kabul etmis. Dusun yani her sene sonu sorgusuz sualsiz cikma hakkin bile var.

Mali yönden zaten bence anormal bir sıkıntı yok (tamamlanmayan temenniler olabilir/var) ama kat kat borçlanılmadı.

İdari kısmı işin çok sıkıntılı açıkçası.

Yaw sponsor bulamayinca adama son çare olarak gitmisler. Ayrica 40 milyon teklifi bizimkiler yapmis. NEF de herseyi kabul etmis. Dusun yani her sene sonu sorgusuz sualsiz cikma hakkin bile var.
Orası öyle tabii ki adam daha ne yapsın tabii ama seçim vaadi olan çok daha farklı bir şey vardı ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. Ben o konunun detayını merakındayım. Tamamen masadan kaltı mı o iş yani misal.

Ben de buna kızıyorum işte renktaş. Her seferinde yeni bir yalanlarını yakalıyoruz. NEF ile sponsorluk günü NEF almayı çok istedi, en yüksek teklifle geldiler dedi. -En yüksek teklif olduğuna şüphem yok- Daha sonra TL değer kaybı yüzünden bu kaybı hesap edemedik dedi ama paranın büyük bölümü 2. 5 senelik dönem geliyormuş ve senelik 8 milyon Euro diye bize pazarlanan sponsorluk aslında senelik 4 milyon €’muş. -sene başı Euro kuru- Pinokyo’ya dönmüş ama utanmada yok.

Orası öyle tabii ki adam daha ne yapsın tabii ama seçim vaadi olan çok daha farklı bir şey vardı ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. Ben o konunun detayını merakındayım. Tamamen masadan kaltı mı o iş yani misal.
Normalde yabanci ve 10 milyon dolar idi. Ama suanda toplam 90 milyon lira olmali. 6 milyon dolar civari.
Ayrica yonetimden sadece 2 kisi kasa kolayligi saglamis.
Öner Kuzu : 25 milyon lira
Digerinin ismini unuttum ama o da 2.5 milyon lira

Mali yönden zaten bence anormal bir sıkıntı yok (tamamlanmayan temenniler olabilir/var) ama kat kat borçlanılmadı.

İdari kısmı işin çok sıkıntılı açıkçası.
İdari ibra diye bir şey yok ya

Tek Galatasaray'da var onun da anlamı yok.

Mali ibraya gelince kardeşini kendi otelinde kaldırıp faturasını kulübe kesen adamlar ibra edildi bu kulüpte

Geri
Üst Alt