- 26 Ocak 2021
- 41.405
- 40.688
- 3.078
Konuşmalar saat 10 da başlamadı mı ? ikinci sayfa diye biliyordum.Bu daha ilk sayfa 20:00-21:00 civarı anca biter![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuşmalar saat 10 da başlamadı mı ? ikinci sayfa diye biliyordum.Bu daha ilk sayfa 20:00-21:00 civarı anca biter![]()
Tff servetin knk duymamış olayımServet yardimci da var miydi lan bu dönemde
Yine de etkisi var.Ben de onların yerinde olsam ben de gitmezdim.Sağlık önemli..Pandemi mi kaldi dur durak bilmez reis
galatasaraycom dan izlesene renktaş açık resmi kanal.
Oooo mayk gelmişşşş
Seçime bile 4.5 bin kişi gelmişti bizim üyelerin bir çoğu öylesine üye olmuş kişiler herhalde.Yine de etkisi var.Ben de onların yerinde olsam ben de gitmezdim.Sağlık önemli..
Duymadım ki@Umut Şimşek Konu Denizlispor'a nasıl geldi![]()
Birazdan akşam yemeği arası olur. Akşam ki menümüzde bezelyeli havuçlu pilav ve dana rosto var.
Konuşmalar 13:30 civarı başladıKonuşmalar saat 10 da başlamadı mı ? ikinci sayfa diye biliyordum.
Abdurrahim Albayrak Gomis'in penaltı kaçırdığı maçta Akhisarspor yerine Denizlispor maçı dediDuymadım ki![]()
Pilav servisini arttırarak ibra konusunda avantajı eline almaya çalışıyor burak elmas pilav önemli.Birazdan akşam yemeği arası olur. Akşam ki menümüzde bezelyeli havuçlu pilav ve dana rosto var.
Devlet kurumu istimlak ettiği arsamın parasını 5 yıldır veremiyor, yine bunlar iyi çek almışDevlet kurumundan çek niye aliyoz.biz yav direkt para niye veremiyor koca kurum.
400 lira aidat var sabah ve aksam olmak uzere 500 liralik yemek yiyor herifler.OoOoOoOoOoOoO hadi iyiler aidatın bir kısmını çıkardılar
Bu yaz ada açık müjdeyi verdi başkan. Havuz ve restoran açılıyormuş400 lira aidat var sabah ve aksam olmak uzere 500 liralik yemek yiyor herifler.
1-2 seneye de ada açılır orada da 1 liraya çay 5 liraya yaşpasta yerler
Abdurrahim Albayrak Gomis'in penaltı kaçırdığı maçta Akhisarspor yerine Denizlispor maçı dedi![]()
Arap falan bulup 100 milyon dolara cakıp borcu %60-70 azaltacaktık çok büyük hata bunlar.Devlet kurumu istimlak ettiği arsamın parasını 5 yıldır veremiyor, yine bunlar iyi çek almış
Midemiz gurul gurul heaaaa