2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Ayrıca Terim sayesinde başkan oldu diyenlere de güzel laf dedi Terimle başlıyor diye desteklemeyen de vardı lisede belmasa oy vermediler.

Elmas ibra edilsin edilmesin dert değil ama bundan sonra seçilecek yönetime bir zahmet zaman verilsin hiç bir yönetim 6-7 ayda bir sistemini oturtamaz yada bir projesini tamamlayamaz.

Büyük konuşmasalar verilir zaten. Şunu bunu yapacağız diyip hiçbir şeyi beceremeyenler ibra sorunu yaşar tabiki.

La kardeş sen Galatasaray menfaatleri için mi çıktın oraya Elmasın avukatlığını yapmaya mı

Ünsal Dar beyefendiyi gsc adminliğiyle uğraşmayı bırakıp, GS üyesi olarak böyle hadsizlere ağzının payını vermesini tavsiye ediyorum

isviçre'ye biletini alıyorum git lütfen

Elmas böyle tiplere Galatasarayin hesabindan para vererek konstururyor heralde

Bence oldukça iyi bir mesaj. Yok öyle 3 yıllık geldi diye kötü ve saçma yönetimlere katlanma. Beğenmiyorsan git fenere. Tek adamlığın kralını gör.

avukat bey kendi düşüncelerini iyi aktarıyor

sayın başkana eleştiri enteresan

O kısmını eğitiriz ahbab gelsin.
Dediğinin %10'ununa belki katılıyorum. XG veriyor ama Torrent sonrası bunun düştüğünü söylemiyor. Ortalama yapıp, futbolcuları suçluyor ama transfermarkt değerlerinde artış olmuştur diye saçma sapan bir argüman sunuyor. Torrent'in Guardiola'nın yardımcısıyken aldığı kupaları saydı ve dedi ki Galatasaray'da alınan UEFA kupasından daha büyük başarıymış vs..

Elmas ibra edilsin edilmesin dert değil ama bundan sonra seçilecek yönetime bir zahmet zaman verilsin hiç bir yönetim 6-7 ayda bir sistemini oturtamaz yada bir projesini tamamlayamaz.

Dogru

Ama secilen baskan 10 gunde transferler bitecek,1 sene dolmadan kemerburgaz bitmeye yakin olacak,40 milyon kasa kolayligi,100 milyon sponsor,en kisa surede 4 kuluple is birligi gibi yalanlarla gelirse tabiki zaman verilmez cunku bunlari bizzat kendisi söyledi

Şu adam için iyi konuşuyor falan diyenler var. Komedi gibi konuştu. Sonuç veya girdi odaklı. Gelişme kısmı tercihler vs.. hiç değinmeden. Böyle adamların genel kurul üyesi olması beni daha çok üzüyor.

Geri
Üst Alt