2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Burak Elmas: “Öncelikle birlikte hareket etme kalibiyetine sahip olmamız lazım. Daha önce, üye olarak benim de yaptığım hatalar olabilir. Ama bundan sonra hata yapma lüksümüz yok.”

Burak Elmas: “Geldiğimiz noktada hala maalesef birleşme ihtiyacımızın karşılık bulmadığını görüyorum. Bir sponsor geliyor, sponsor Galatasaraylı; sponsora gidip 'Siz bu yönetime çok destek veriyorsunuz' diyenler var.”

Burak Elmas: “Kulübün içerisindeki kontratları yalan yanlış aktararak bunun medyada konuşulmasını sağlayanlar var. Bunun kime yararı var? Galatasaray’a olmadığı kesin.”

koltuga ısrarla yapışma diye birşey yok. gorev suresi belli. seçim yapıldı ve kazandı. oy verirken hata yapıp niteliksiz birini seçtiysen cezasını da eşşek gibi çekeceksin.
Yahu tamam hata yapıldı kabul

Ama işte hatanın neresinden dönersen kardır mantığı ile hareket edilmesi gerekiyor diyorum

Bunun nesi yanlış renktaş

Burak Elmas: “Benim için Galatasaray, son dönemlerde çok söylüyorum, bir kulüpten çok fazlası. Bir değerler bütünü. Ama maalesef biz bu değerlerin etrafında da birleşemiyoruz.”

Burak Elmas: “Biz Galatasaray’ın kurtuluş mücadelesini veriyoruz. Bunu açık açık söyledim. Burada Galatasaray adına yapılacak her türlü mücadeleyi yapmaya hazırız. Ama çalışmak istiyoruz. Normalde konuşulmaması gereken bir konunun, camianın en önemli konusu olmasını istemiyoruz.”

Burak Elmas: “Bizi eleştirenleri kulübe çağırıyoruz, onların perspektiflerini anlamaya çalışıyoruz. Ama maalesef bizler başarıyı sahiplenmekte gösterdiğimiz hızı, kötü giden işlerde uzaklaşma ve birine zimmetleme konusunda da gösteriyoruz.”

çok kendi ile çelişen durum var

hem diyor ki "birlik beraberlik sağlanamadı" ama kongre öncesinde sorsan "her şey herkesle süper ilerliyor"

eğer başkan birlik beraberlik yok diyorsa , tabiri caiz ise yapmaya çalıştığım işe çomak sokuyorlar diyorsa - güvenoyu tazelemek için seçim en doğru sonuç olmaz mı yani ? akıllıca olan iş bu değil midir?

ayrıca, GS başkanı olarak kalmanın sinir,stres, medyanın 10bin gereksiz argümanı vs haricinde bir şahsa ne getirisi var? seçime gidersin , senle devam denirse aynen devam edersin hiç eleştiri kalmaz - kaybedersin gider viski puro takılırsın.

Burak Elmas: “Seçim dönemi verdiği sözleri tutmadı diye çok eleştiriyorlar. Bazılarının zamanı tutmamış olabilir ama ciddi işler yaptık. Karşılaştırdığımız zaman 10 milyon dolardan fazla sponsorluk geliri getirdik. Ama o sayılmaz.”

Burak Elmas: “Galatasaray’ın üzerinde anlaştığı, tartışma konusu olmayacak konuları kapsayan bir tüzüğü ortaya koyduk. Bana dediler ki; sizin yönetime çok tepki var, ne getirirsen getir geçmez.”

1648284395565.webp

söyledıklerının,vaat ettıklerının tek birini bile yapmadı hatta adım dahi atmadı daha ötesi yok burak efendi

Genel kurul havasını bilen kişiler az çok ibra konusunu tahmin edebiliyordur. Var mı şu ana dek görünen bir durum. Bu zat ibra edilir mi

konuşmacılar gelip işler hararetlenince rengi belli olur bence.

şu an herkes dinleme modunda ki tekrar söyliyeyim salon bana göre olması gerekenden daha boş şu an (ya da bana öyle geliyor)

Genel kurul havasını bilen kişiler az çok ibra konusunu tahmin edebiliyordur. Var mı şu ana dek görünen bir durum. Bu zat ibra edilir mi

Muhalefet konuşmaları başlayınca anlaşılır. Tehditvari konuşmalar gelir, alkış tufanı koparsa anlaşılır.

ıgor iti bizi davamı etmişti yav bak unutmuşum

Burak Elmas: "Kemerburgaz tesislerimizin önceki yönetim döneminde başlayan faaliyetlerini devam ettirdik. Eyüpsultan Belediyesi'nden projemizin onaylarını aldık. İlgili bakanlıklardan gerekli onay ve görüşleri aldık ve proje için imar ön onayımızı aldık. Bu ön onayla Milli Emlak'a başvurduk. Önümüzdeki ay başvurumuz sonuçlanacak ve tapumuzu alacağız. Ardından da yeni tesisimizin inşasına hızlı bir şekilde başlayacağız."

Geri
Üst Alt