2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Dursun terimi getirecek diye destekleyen saibeli Galatasaraylılar varsa,yazik gercekten.cok güvendiğiniz burak elmas bunlari yaparken,dursun kimbilir ne yapar...yazik degil mi fatih hocaya,inanmamasi gereken adamlara inanip haksızlık mi yapilsin yine kendisine

adamların hagiyle ne alakası var ki? kendi menajerleri var doğal olarak her topçunun olduğu gibi
Romanya da ahbap cavus iliskisiyle yuruyo her sey dolayisiyla transfer surecine dahil olmama ihtimali yok haginin he tabi hagi diyorum da daha buyuk suclular var bu 2 saibeli transferde keske biri ciksa da detayli bi arastirma yapsa su romanya cikarmasiyla alakali

Silik, pısırık herifler bu ortamda harcanır. Çakallar sofrası burası. belmasin yerinde olsam çakal bi basin sozcusu bakarım. Iletisim sıfır burada sorun cok buyuk.

Neyse ibra olursa yeni yapıyı gozlemleme imkanimiz olacak bu transfer doneminde
Kağıt üzerinde güzel bir yapı kurdu Fatih Hocadan sonra. Bu yapıyı görmek isterim. İnşallah maddi olarakta kaynak yaratılır ve iyi bir kadro mühendisliği ile kadro nihayete erdirilir

Bilmiyorum ama Aralik 15'den once kataloglari gondermisler fakat bizimkiler hala seçmemis.
Bizim hala Miami'de dairemiz var mi? Nasil degerlendiriliyor simdi?

Satarak değerlendiriliyor. Döviz girdisi oluyor kulübe. Akbaba transferi için toplam 1,5 milyon doları bulan daireler vermişlerdi, satılacak deniliyordu ama satıldığına yönelik haber okumamıştım. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bir önceki genel kurulda kulübün taşınmazları açıklanırken Miami’de daire de açıklanmıştı ama doğru mu hatırlıyorum emin değilim. Tamamını satmamış olabilirler

.

Ekli dosyalar

• FOxDRCrX0AEBpcd.webp
    FOxDRCrX0AEBpcd.webp
    197,7 KB · Görüntüleme: 25
Hadi şu kısımları bitirin de en zevkli kısımlar gelsin.

Dursun terimi getirecek diye destekleyen saibeli Galatasaraylılar varsa,yazik gercekten.cok güvendiğiniz burak elmas bunlari yaparken,dursun kimbilir ne yapar...yazik degil mi fatih hocaya,inanmamasi gereken adamlara inanip haksızlık mi yapilsin yine kendisine
Dursun Hocayi getiriyorsa yeni baskan adayimiz belli oldu

murat urhan mı geliyor dedi ben mi yanlış anladım

he tamam öğleden sonra başlıyor renkli kısım o nedenle salon boştu kısmen heralde

Geri
Üst Alt