2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Kadini savunmak icin kursuye cikan sesi borazan gibi olan abla resmen kendini rezil etti
tamam isitan bunlari soyledi ama 13 yil once arkadas ortaminda soyledi birde bizim yonetimden baskan kizdi ozur diledi kapandi dedi

Neymis genel kurulda daha agirlarini soyleyeneler varmis tamam vardir oda yanlis buda yanlis isine gelince tepki ver gelmeyince verme iste kadinlar bu yuzden hep elestiriliyor birlik olamiyorlar cikarlarina gore kolay kandiriliyor maalesef ondan kadin yonetici az ve olanlarda basarisiz

ilk paragrafı ekonomik kullandım ne demek ya

25 dakika daha konuşur bu herif

Dede tamam amatöre para akıtalımda az da sen ye Galatasaray'ın parasını.

Bu ülkeyi Z kuşağı aydınlığa çıkaracak
1648297525796.webp

Amator branslara para ver sponsor topla desen arazi olurlar burada çıkıp sürekli amatör de amatör spor kulubuyuz de bilmem ne.
Amatör ve futbolu birbirinden ayırıp ayrı ayrı yönetim seçilmeli. Her hafta bir tane sportif faaliyeti ibra etsinler

Bu dedeyi kürsüden indirmeleri gerek.

Bu genelr kuruldan ibra cikarsa elmas bir sene daha bu klubun icerisinden gecer seneyede kume dusmemeye oynariz Eline vicdanina koyan her uye hayir oyu vermeli

sus bi hoca 10 dakika yedin 2 laf etmedin

Tamam abi sen de sporcusun ben de sporcuyum hadi siz de sporcusunuz
Herkes sporcu

Erkek / Kadın basketbol haric tum amatör branslar kapansin

15 dakikadir konuşuyor salondakilerden 1 tanesi falan dinliyor gerisi instagram stalklıyor dur.

Geri
Üst Alt