- 26 Ocak 2021
- 41.399
- 40.682
- 3.078
Global sponsorlarda bizi bekliyordu zaten yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Başkan geldi aklıma. Adam geldiği zaman görüntüsü ensesi kalın godomanlar gibiydiBiraz gıdık varmış gitmiş, aslında sağlığına kavuşturup karizma katmışız
torrent konusuna atabilirsin burası mali genel kurul başlığıNe diyon
Yayin linki atsananike forma anlaşması stad isimden daha fazlaymış![]()
Bananetorrent konusuna atabilirsin burası mali genel kurul başlığı
eski döviz üstünden anlaşma - kur fırladığından normalnike forma anlaşması stad isimden daha fazlaymış![]()
Sabitleyen bi sivri zekamız olmamış mıeski döviz üstünden anlaşma - kur fırladığından normal
Kaç paraymışnike ye seri dil darbesi atılması lazım adamlar hayvan gibi para veriyormuş. yönetim uyuma nike dil at.
Millet formaları beğenmeyince birkaç defa bahsetmiştim, paçavra da yapsa sonuna kadar Nike.nike ye seri dil darbesi atılması lazım adamlar hayvan gibi para veriyormuş. yönetim uyuma nike dil at.
stad isimden fazlaymış kaç veriyor bilmiyorumKaç paraymış
O kısım geçilmiş artık adamlar ne derse tamam denmesi lazım katılıyorum ahberd.Millet formaları beğenmeyince birkaç defa bahsetmiştim, paçavra da yapsa sonuna kadar Nike.
7,075 milyon € olması lazım. Aysal'ın gitmeden kulübümüze hediyesi bir anlaşmaydı.Kaç paraymış
7stad isimden fazlaymış kaç veriyor bilmiyorum