2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Can Çobanoğlu: Yönetim kurullarında görev almak ve yönetmek kolay değil, tahammül gerekir.

Can Çobanoğlu: Bir önceki dönem için Rahmetli Mustafa Cengiz başta olmak üzere, Abdürrahim Bey'e, Yusuf Bey'e, Kaan kardeşime teşekkür ediyorum.

Can Çobanoğlu: Vakit geçtikçe sabrımız tükeniyor, sinirleniyoruz. Lütfen sakin olalım.

farfara türkerin rahmet alması önemliydi çıkıp rahmet ettin sağolasın.

Salın lan kürsüyü

bazıları hakikaten heralde TV'de görünmek için konuşuyor gibime geliyor yav.

Hamamcıoğlu'nun güzel dokundurmalarına eklentiniz yoksa çıkın konuşma sırasından yav.

Bir dahakine otelde falan yapın da uykusu gelen odasına çıkıp uyusun.

Adam kaybedecegiz diye hicbir seçime delege sokmuyor. Sonuç olarak kaybetmiyoruz efso bir zeka örneği
yunus.webp

Bu genel kuruldan ne karar çıkmasını bekliyorsunuz? İbra edilir seçim kararı çıkmaz. Bu şekilde devam eder.
Ekonomiyi bir yana bırakın Galatasaray a yakışmayan bir şekilde yönetiliyoruz. Sportif başarı diye bir şey yok. Tek başarı al lignde gruplardan çıkılması. Bir de bjk galibiyeti var. Sportif başarı yoksa gelirlerin de düşmesi kaçınılmaz. Tribün gelirleri, önümüzdeki sene Avrupa gelirleri, gs store gelirleri, lig galibiyet ve sıralama gelirleri dibe vuracak. Bunun sorumluluğu da yönetimin eseridir. Bir spor kulübünün ana göstergesi sportif başarıdır.
Oyuncu satışı olarak bir gelir elde edileceği düşünülebilir ama yerine yenisini koymazsanız bu da zarar yazılır. Örneğin marcao dan elde edilmesi planlanan 20 milyonluk bir satış yapılsa bile ve yanlış oyuncu seçimleri ile o para harcanıp aynı başarısızlık gelirse yine zarar yazar.
Ben bu yönetimde bir gelecek görmüyorum. Herşey para ile de olmuyor. Bunu ali koç örneğiyle gördük zaten.

Olm telegram grubu falan kurun canı sıkılan ses kaydı atsın dinlemek isteyen dinler bu ne yav.
Bu konusmayi en son kişi olarak yapsan ne kulüpte nede dünyada 0.1 mm'lik bir değişim olmaz.

İlker Canalp: Barcelona Başkanı'nın ziyareti yönetimin nadir olarak yaptığı iyi işlersen biri. Barcelona Başkanı okullarımızı gezerken bu yarışa ne kadar erken başladığımızı görmüştür, peki biz neden bu kadar erken başlayıp geri kaldık?

İlker Canalp: Bizi bir araya getiren değerin bizi ayrıştırması çok gereksiz. Çünkü egolarımızın peşinden koşuyoruz. Birleşiniz Galatasaraylılar, bir başkanın etrafında değil arkadaki adamın etrafında birleşin.
Biat tayfasına saplamış diye yorumladım.

Geri
Üst Alt