2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

dursun riva ve floryayı nasıl da hemen çarçur etmişti, cengiz floryayı geri aldı helal olsun adama.
Renktaş bu konuda mali konuşmaları dinledim. DÖ anlaşması kötü ama MC'nin geri alması daha kötü yapmış durumu. Florya'yı krediyle geri almışız+oradan gelen paranın normalde faiz kapatması gerekiyormuş vs. Umarım bu sorunu güzel şekilde çözeriz.

yalnız ülkede demokrasinin düzgün işlediği tek yer bizim kulüp kaldı herhalde. mali genel kurul bile gündem oluyor, haftalarca konuşuluyor. işte bu yüzden herzaman diğerlerinin çok önündeyiz

Üyelerin kolpaya son verip oylamaya geçmesi mühim görünüyor.

rahmetli mustafa cengiz ve ekibi ibrasızlığa rağmen devam edebildiğine göre b.elmas da olası bir ibrasızlığa rağmen devam edemez mi

Yahu bu farkı sadece Belmas mı yedirdi? Saçmalıyor iyice

Mustafa Cengiz olsa sempatik şekilde "köfteler" derdi gene bu gerilim içinde havayı dağıtırdı. en başta çok tanımazdımda mimik ve tavrıyla çok özlenecek başkanmış

Mehmet Bilen: "Fatih Terim'i vaat ettiğiniz için bu kadar oy aldınız."

Mehmet Bilen: "Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile ters düştü ancak takımı düşünerek sezon sonuna kadar kendisi ile devam etti ve biz şampiyonluğu 1 golle kaybettik. Siz Fatih Terim sayesinde seçim kazandınız. Ama siz başarısız olunca faturayı Fatih Terim'e kestiniz."

Mehmet Bilen:" Döviz borçlarımız Türk Lirasına çevrilmeseydi bugün batmıştık. Bütün bunlara rağmen Rahmetli Cengiz'e teşekkür etmek yerine bu kadar iş yapan bir insanı hasta yatağında kulüpten ihraç için disipline sevk ettiniz, pes! Bunu söylemek değil yapmak ayıptır. Sicil kurulu toptan disipline sevk edildi. Bu sevkte de tüzük ihlali var. Bu ihlali yapan da Burak Elmas yönetimidir."
Bu yönetim Mustafa cengiz in ekmeğini çok yedi ve çok ihanet etti o adama. Kendilerini iyi göstermek adına yaptıkları bu adilikler yüzünden inşallah bir gün hesap vermek zorunda kalırlar. Daha geçen gün Mustafa cengiz projesi ile hava atmaya çalışıyordu.

Renktaş bu konuda mali konuşmaları dinledim. DÖ anlaşması kötü ama MC'nin geri alması daha kötü yapmış durumu. Florya'yı krediyle geri almışız+oradan gelen paranın normalde faiz kapatması gerekiyormuş vs. Umarım bu sorunu güzel şekilde çözeriz.
şuan floryanın değerlendirilerek borcun kapatılması konuşuluyorsa çok doğru iş yapmış demektir. rakamlara hakim değilim ama florya ve rivanın değerinin çok altında peşkeş çekildiği belliydi o dönem. rivaya yazık oldu bari florya ile borcu kapatma şansını iyi kullanalım.

Burak Elmas tekrar söz aldı, sinirli bir şekilde konuştu: "Mehmet Bilen samimi değilsiniz. Etik değerlerden bahsederken, bu değerlere sahip çıkın. Galatasaray'ı bölmekten vazgeçin. Adama göre muamele yapmayın. Galatasaray'ın 1 tane değerler kitapçığı var, insana göre değişmez!"

Galatasaray SK Üyesi Mehmet Bilen: "Seçilmeden önce 'Ben 500 bin TL değil 1 milyon TL bağışlıyorum' dediniz, bu parayı kulübe bağışladınız mı sayın başkan? Öğrenmek istiyoruz."

Burak Elmas: "Siz eski merhum başkanlarımızdan birine yapılan linçle ilgili niye konuşmadınız? Divan Kurulu üyeleri linç edilirken niye sustunuz? 1 milyonluk çeki sordunuz. Söz verdiğimiz gibi teslim ettik ve o da Galatasaray Spor Kulübü amatör şubelerinde kullanıldı."

Geri
Üst Alt