Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.500
- 19.538
- 1.363
Aydemir Abi çıksın da biraz neşelenelim ya
Yahut Sami Çölgeçen abiyi isterim
Yahut Sami Çölgeçen abiyi isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oradan aldığın geliri o dönemden sonra hiçbir zaman alamazdın. Borç konusunda Aysalın taktığı kadar takmadığı ortadadursun floryayı ve rivayı peçete gibi harcayıp üstüne tonla borç takarak gitti. florya ve riva en yanlış başkana emanet edildi
Yalakalığın yaptığı 50 milyon dolar verdi başarılı olamadı.1 milyonu bagisladim diyor Burak Elmas.
çok bir şey yok henüz.Yeni açabildim kaçırdım mı çok bir şey?
Tam öyle değil işte renktaş. DÖ hatalı ama geri almakta çok faydalı olmadı. Biraz daha iyi bir anlaşma yapacağız ama giden bizim 4-5 senemiz olacak. O dönem yapsaydık BB'ye belki de girmeyecektik vs. O dönemki kurla Florya'dan 200 milyon dolar deniliyordu -Muhtemel o kadar gelmezdi- ama şu an 2 milyar TL telafuz edildi. Neyse hayırlısı olsun.şuan floryanın değerlendirilerek borcun kapatılması konuşuluyorsa çok doğru iş yapmış demektir. rakamlara hakim değilim ama florya ve rivanın değerinin çok altında peşkeş çekildiği belliydi o dönem. rivaya yazık oldu bari florya ile borcu kapatma şansını iyi kullanalım.
tam tersi beklenseydi biraz kat kat fazlasını alırdık, emlak fiyatlardı arttı sonradan. emlak konuta değil özel şirketlere verilmeliydi mesela nef gibi. nef riva ve floryayı altına çevirirdiOradan aldığın geliri o dönemden sonra hiçbir zaman alamazdın. Borç konusunda Aysalın taktığı kadar takmadığı ortada
rakamlar konuşsunOradan aldığın geliri o dönemden sonra hiçbir zaman alamazdın. Borç konusunda Aysalın taktığı kadar takmadığı ortada
Adnan renktaşa bunu dedim bendeTam öyle değil işte renktaş. DÖ hatalı ama geri almakta çok faydalı olmadı. Biraz daha iyi bir anlaşma yapacağız ama giden bizim 4-5 senemiz olacak. O dönem yapsaydık BB'ye belki de girmeyecektik vs. O dönemki kurla Florya'dan 200 milyon dolar deniliyordu -Muhtemel o kadar gelmezdi- ama şu an 2 milyar TL telafuz edildi. Neyse hayırlısı olsun.