- 26 Ocak 2021
- 41.405
- 40.688
- 3.078
Baya bir isim gördüm gece yarısına kadar gider gibi heis.daha kimler konuşçek liste çıktı bir anlığına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya bir isim gördüm gece yarısına kadar gider gibi heis.daha kimler konuşçek liste çıktı bir anlığına
Bana bir tavuk doner getirirmisin?Karnım acıktı liseye gidiyorum
şaka maka o pilavdan yemişliğim var . O güne mi denk geldi , anne pilavı kadar iyiydiKarnım acıktı liseye gidiyorum
Sıkıntı aslında ilk alan ihale sahibinin çekilmesi oldu. En yüksek teklifi veren şirket gelseydi borcu kapatmıştık. Onlar daha yüksek teklif ve pay vermişti. Çekildikten sonra ihale en yüksek teklifi veren 2. firmaya kalınca bizim gelir bayağı düştü. Bir de DÖ parayı hunharca saçmadan şampiyon yapsaydı başarılı olmuştu. 2 dönem CL geliri bile çok fayda sağlamadı.Adnan renktaşa bunu dedim bende
Arkadaşlar niye herkes gecen sezon şampiyonluğu 1 golle kaçırdık diyor 2 gol değil mi 45 BJK 44 biz 1 tane daha atsaydık 45-45 oluyordu averaj onlar daha fazla gol attığı icin yine şampiyon oluyorlardı yok benim mi yanlışım var ?
Ketçap mayonez olsun muBana bir tavuk doner getirirmisin?
gümbürtüye getirip florya ve riva elimizden alındı bence. yanlış başkan yanlış zamanda riva florya olayı gerçekleşti. biraz daha sabredip tüm borcu sıfırlayabilirdik.Sıkıntı aslında ilk alan ihale sahibinin çekilmesi oldu. En yüksek teklifi veren şirket gelseydi borcu kapatmıştık. Onlar daha yüksek teklif ve pay vermişti. Çekildikten sonra ihaleyi en yüksek teklifi veren 2. firmaya verince bizim gelir bayağı düştü. Bir de DÖ parayı hunharca saçmadan şampiyon yapsaydı başarılı olmuştu. 2 dönem CL geliri bile çok fayda sağlamadı.
sarimsakli yoghurtlu olsun , tesekkurler.Ketçap mayonez olsun mu