2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Mert Çetinsavaş: Yönetimi tebrik ederim, çok güzel sinir uçlarımız ile oynadılar. Suyun karşı tarafı ile bir araya gelmemiz kabul edilemez. Efsanemize sicili bozuk diyen yani arkadaşınızın sizi doğru yönlendireceğine inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum.

Has FT'ci bir ağabey bazı noktalarda iyi yerlere parmak bastı.

Cetinsavas fena bombalıyor ki her söylediği doğru koç üzerinden güzel vurdu

FT ci çıktı.. Gelinen noktada Sadece Belmas hatalı, FT hem mazlum hem kurtarıcı oldu
Bunda da Belmas'ın hatası var aslında. Ya FT'ye sezon sonuna kadar sabredecekti ya da çıkıp bu yapılanmayı Fatih hocayla sürdüremiyoruz, başarısız buluyoruz deyip sağlam bir açıklama yapacaktı. Ya da hiç Fatih hocayla baştan çalışmaya başlamayacaktı. Sonuç Fatih Hocaya yaradı, tereyağından kıl çeker gibi ayrıldı kurtuldu.

Rezan Epözdemir: "Fenerbahçe genel kurul üyesi olan kişilerin başkan danışmanı olarak Galatasaray toplantılarına katılıyor olmasını uygun bulmadım. Fenerbahçe ile yapılan projeleri hiç söylemiyorum bile."

Galatasaray SK üyesi Mert Seyfi Çetinsavaş: "Galatsaraylılar arasında bir kıymetli danışman bulunamadı da Fenerbahçeli bir danışman mı buldunuz bula bula. Galatasaray'ın YK odasında bir Fenerbahçeli, sosyal medyada bir fotoğraf, fotoğrafta etiketlenen Fenerbahçe.. Vah GS vah"

Suyun obur tarafi hakkinda soylediklerine katiliyorum ama tam bir terim yalakasi olmus. O sevdiginiz hoca neden yok kurulda?

Mert Seyfi Çetinsavaş: "Metin Oktay'dan sonraki en büyük efsanemiz Fatih Terim'e neler reva gördünüz?"

Mert Seyfi Çetinsavaş: "Ben olduğum sürece hoca burada olacak dediniz hocayı kurda kuşa yem ettiniz."

Mert Seyfi Çetinbaş: "Fatih Terim'e 'Sicili bozuk' diyen Ali Koç'un sizi iyi niyetli bir şekilde yönlendireceğine inanıyor musunuz? Siz Galatasaray düşmanlarıyla boy boy fotoğraf verirken Fatih Terim, Galatasaray'ın haklarını tek başına savundu."

Adam terimciden ziyade terimi vaat olarak gosterilmesi ve sonrasında çöp gibi atılması üzerinden vuruyor kelimesi kelimesine dogru

Geri
Üst Alt