2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Takip edemiyorum ama çok fazla boş yapılıyor gibi geldi yorumları görünce

Çok basit şekilde kürsüye çıkıp

1. Fenerbahçe başkanı ile kanka olmanın bedeli olmalı.

2. Fenerbahçeli CEO ve PR’cıları kulüpte ne akla hizmet tutup başarı bekliyorsunuz

3. Çok istiyorsanız o kişiler ile birlikte Fenerbahçe’ye hizmet edebilirsiniz ama Galatasaray’a artık değil.

4. Işıtan Gün ile ilgili ortaya çıkan Galatasaray ve insanlık etiğine uymayan cinsiyetçi söylemleri nasıl sindirdiniz ve bunun sonrasında nasıl hiç bir şey olmamış gibi devam edebiliyorsunuz orada ki kadınların da yüzüne bakarak.

5. Bütün bunları doğru olarak görüp biz sözlerimizi tuttuk diyorsanız, sizin bundan sonra verebileceğiniz tek söz istifa sözü olmalıdır.

6. Derhal seçim takvimini açıklayıp üyelikten de ayrılarak kulübü rahatlatın. Birlikte başaramadınız, birlikte istifa edin hiç değilse.

Takip edemiyorum ama çok fazla boş yapılıyor gibi geldi yorumları görünce

Çok basit şekilde kürsüye çıkıp

1. Fenerbahçe başkanı ile kanka olmanın bedeli olmalı.

2. Fenerbahçeli CEO ve PR’cıları kulüpte ne akla hizmet tutup başarı bekliyorsunuz

3. Çok istiyorsanız o kişiler ile birlikte Fenerbahçe’ye hizmet edebilirsiniz ama Galatasaray’a artık değil.

4. Işıtan Gün ile ilgili ortaya çıkan Galatasaray ve insanlık etiğine uymayan cinsiyetçi söylemleri nasıl sindirdiniz ve bunun sonrasında nasıl hiç bir şey olmamış gibi devam edebiliyorsunuz orada ki kadınların da yüzüne bakarak.

5. Bütün bunları doğru olarak görüp biz sözlerimizi tuttuk diyorsanız, sizin bundan sonra verebileceğiniz tek söz istifa sözü olmalıdır.

6. Derhal seçim takvimini açıklayıp üyelikten de ayrılarak kulübü rahatlatın. Birlikte başaramadınız, birlikte istifa edin hiç değilse.
Kesinlikle yapılması gereken bu ama tek isteğim yeni yönetimin torrent campos ve sensi ile devam etmesi

1648303883273.webp

turcan hoca 13te sahneye çıktı
kendisi ile birlikte 13. kişi hala konuşmakta
4 saat 12 dk olmuş turc hocadan beri
ort 20 dk adam başı

Kesinlikle yapılması gereken bu ama tek isteğim yeni yönetimin torrent campos ve sensi ile devam etmesi

Yeni yonetim gelirse bu adamlar ile devam etmezler. Aslinda Burak Elmas'in 2 donemi var. Fatih Terim doneminde yaptigi sacmaliklar ile simdiki donem bana gore farkli. Dogru yolu buldu ama ibra edilmez ise bu proje de devam etmeyecektir.

Floryadan olası 600 m tl gelirden olduk diyor. Ulan floryada bi villa şu piyasada min 40-50 m tl

gümbürtüye getirip florya ve riva elimizden alındı bence. yanlış başkan yanlış zamanda riva florya olayı gerçekleşti. biraz daha sabredip tüm borcu sıfırlayabilirdik.
2. şirkete geçmesi şüpheli zaten ama doğru zaman oydu bence. Daha sonra ülke ekonomisi kötüye gitti. Aysal döneminde yapsaydık diyor herkes ama 120 milyon € maaş bütçesi, CEO'lara ödenen maaşlar vs. ile giderlerimiz çok fazlaydı. Gelen para bir şekilde çarçur edilirdi yine. Sorun başımızda yanlış ismin olmasıydı. O dönem para geldi+Burak,Podolski, Bruma gibi satışlarla da iyi gelir geldi. Kırdırdığımız parayla borç kapatsaydık ve daha doğru bir transfer planlaması yapsaydık şu an çok iyi durumdaydık. 2 şampiyonluk belki onu absorbe etmiştir ama bizi kara geçirme fırsatını tepmemize yol açmıştır. Üstüne FFP ile belimiz doğrulmadı. En azından FFP yemesek 2-3 şampiyonluğumuz daha vardı.

Konuşmalar uzadıkça çıkan kişi artıyor.

Pek katılamıyorum açıkçası

Devam edilecekse

1. Campos full yetkili olup tek bize çalışmalı diğer danışmanlıkları bırakıp ekibini kurmalı.

2. Sportif direktör Sensibile olabilir ama esas koordinatör ve üssü kendisi olmalı.

3. Torrent daha düşük kontrat ve alt yapı da teknik sorumlu ya da üst yapıda yardımcı veya analist olarak ekipte kalabilir isterse ama A Takım yarışmacı teknik direktörü olamaz, bunu net gösterdi.

Burak Elmas kesinlikle gitmeli.

O gidince zaten muhtemelen bizle hiç alakası olmayan Campos’un da devam etmesi söz konusu olmayacaktır. Zira kulübe değil şahsı danışmanı yaptı

Bu arada parasını da kulübe mi ödetiyor yoksa şahsen mi ödüyor o da ciddi mali ibra sorusudur

Torrent hayatı boyunca ne başarısı olmuştu kalsın deniyor anlamıyorum Genç desen yaş gelmiş 60a
10sene bile kalsa hicbirsey yapamaz İspanya'da 2.kume takımları alırsa alır anca

Geri
Üst Alt