2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

tahmin:

2400 kişi mi oy verecek:

1600 ibra edecek
800 ibra etmeyecek
(Burak Elmas yönetimini - idari açıdan)

yav uzatarak anlatmayın kardeşim

Cengiz şampiyon olduktan sonra ibra edilmedi, ibra etmeyende şu anki başkan. Diyeceklerim bu kadar.
Sadece şu an ki başkan mı Cengiz'i ibra etmeyen. Terim'in dedikleri acaba Cengiz'in ibra edilmeme sebeplerinden olabilir mi? O ibra edilmemede asıl etkili olanlardan biri Terim olabilir mi sonuçta neler dedi az çok biliyoruz değil mi?

Noldu bu ibra işi belli olmadı daha herhalde, Ne zaman belli olacakmış?

mikrofonu yemeyiniz hanımefendi. tüm uyuyanları uyandırdınız salondaki

Sadece şu an ki başkan mı Cengiz'i ibra etmeyen. Terim'in dedikleri acaba Cengiz'in ibra edilmeme sebeplerinden olabilir mi? O ibra edilmemede asıl etkili olanlardan biri Terim olabilir mi sonuçta neler dedi az çok biliyoruz değil mi?
o zaman daha terimle arası açık değildi galiba. bazı liseliler üye alımı konusunda yönetimle ters düşünce gruplaşıp sinsice bir planla ibra etmediler diye hatırlıyorum

Jale hanım kişisel poroplemlerinizi sahnede konuşuyorsunuz..
Aklınızda deli sorular var anlıyorum ancak böyle devam edersek bu genel kurulun sonu asla gelmez !

Saygılarımla..

Terim ile ne alakası var yahu o zamanın. İlk ibrasızlığından bahsediyorum. Seçimi kaybeden Elmas ve Özbek rövanşist duygularla ibra etmemiştir. Daha sonra kötü yönetimiyle eğri doğru olmuş olabilir ama ilk senesinde ibrayı hak eden bir yönetim vardı. O dönem BElmas ve Özbek konuşmacı sayısını arttırıp, geç saatlerde 700 kişiyle ibra oylaması yaptırdılar, şu anda aynısı olacak gibi. Bakalım ne olacak. Bu arada ben ibra yolunu doğru bulmuyorum ama şimdi çıkıp yok rövanşist duygular, yok ibra silah olmamalı diyen kesim Süren tayfası olmamalıdır. Nokta. Bunlar Papermoon tayfa. Süren ibrayı silah olarak kullanmış birisidir.

Geri
Üst Alt