2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

o zaman daha terimle arası açık değildi galiba. bazı liseliler üye alımı konusunda yönetimle ters düşünce gruplaşıp sinsice bir planla ibra etmediler diye hatırlıyorum
O zamanda Terim ile arası açıktı laf atmalar yavaş yavaş başlamıştı. Üye alımı olayı da ibra edilmeme nedenlerinden oldu. Ama ben işin şurasındayım. Her şeye Elmas diyoruz şimdi Mustafa Cengiz kıymetli oldu ama Mustafa Cengiz için Terim tarafından neler denildiği ortada ama onu konuşan olmuyor her olayda Terim'i aklama yönetime vurma. Aysal zamanı, Cengiz zamanı son olarakta Elmas zamanı iyi olan Terim'e kötü olan yönetime yok böyle bir dünya bunlar ekip işi iyisiyle kötüsüyle her iki tarafa da yazar.

krizden +primi çıkardı burak başkan.

tek ihtiyacınız olan ses yönetmeni volume u %100 den %70 e çekecekti o akdar

Burdan ibra cikarsa hele hele acik farkla ibra cikarsa olacaklarin tum sorumlusu ve genel kuruldur 3 ay sonra gitsin bu baskan diye bagirir dururuz Elmas cay ocagi yonetemeyecek capta bir adam yonetim kurulu daha beter ise yarar bir tane adam yok ibra edilmesi korkunc olur

Terim ile ne alakası var yahu o zamanın. İlk ibrasızlığından bahsediyorum. Seçimi kaybeden Elmas ve Özbek rövanşist duygularla ibra etmemiştir. Daha sonra kötü yönetimiyle eğri doğru olmuş olabilir ama ilk senesinde ibrayı hak eden bir yönetim vardı. O dönem BElmas ve Özbek konuşmacı sayısını arttırıp, geç saatlerde 700 kişiyle ibra oylaması yaptırdılar, şu anda aynısı olacak gibi. Bakalım ne olacak. Bu arada ben ibra yolunu doğru bulmuyorum ama şimdi çıkıp yok rövanşist duygular, yok ibra silah olmamalı diyen kesim Süren tayfası olmamalıdır. Nokta. Bunlar Papermoon tayfa. Süren ibrayı silah olarak kullanmış birisidir.
eşref de vardı o grubun içinde. cengiz liselilerle anlaşmazlık halinde olduğu için eşref ve dursun liseci refleksiyle cengizi devirmek istedi. elmasın hesabı neydi bilmiyorum ama liselilere destek verdi.

Üçüncü sayfa varmııııış.....

Terim ile ne alakası var yahu o zamanın. İlk ibrasızlığından bahsediyorum. Seçimi kaybeden Elmas ve Özbek rövanşist duygularla ibra etmemiştir. Daha sonra kötü yönetimiyle eğri doğru olmuş olabilir ama ilk senesinde ibrayı hak eden bir yönetim vardı. O dönem BElmas ve Özbek konuşmacı sayısını arttırıp, geç saatlerde 700 kişiyle ibra oylaması yaptırdılar, şu anda aynısı olacak gibi. Bakalım ne olacak. Bu arada ben ibra yolunu doğru bulmuyorum ama şimdi çıkıp yok rövanşist duygular, yok ibra silah olmamalı diyen kesim Süren tayfası olmamalıdır. Nokta. Bunlar Papermoon tayfa. Süren ibrayı silah olarak kullanmış birisidir.
Alakası yok. Elmas'ın o dönem o programlamada alakası bile yok. O ibrasızlığın temel sebebi lisesi 300 öğrencinin üye yapılma meselesidir. Özbek ve Elmas'a organizasyon yaptı diyemezsin o ibrasızlık nedeniyle.

Ne zaman sonuçlanacak ya bu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Cengiz’i hasta eden senin savunduğun hocandır.

Geri
Üst Alt