- 26 Ocak 2021
- 41.407
- 40.689
- 3.078
Konuşmalar çok uzadı diye düşünüyorum admirim.Ne diyon Naci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuşmalar çok uzadı diye düşünüyorum admirim.Ne diyon Naci
Yılda 1 konuşma fırsatı buluyorlar. Normal bence.Konuşmalar çok uzadı diye düşünüyorum admirim.
Ben bu saçma bakış açısına net karşıyım. Yok 3 yıl süreymiş ve bu ibra kurulu tehdit eder gibi her başkanı zor durumda bırakıyormuş.
Evet abi mis gibi işte. İşini doğru yapacaksın. Seve seve yapacaksın yoksa naş. Bende çok ideal demokratik ve çağdaş hemde aktif denetleme mekanizması bu. Sen iyi iş yaparsan böyle bir tehdit de olmaz ki.
gelemiyorfatinoğlu geliyor
43 ya da 44 bu arada listeye göre . tam göremedim ama
Aynen öyle
Kulup duzgun sekilde yönetilse hersey yolunda olsa zaten görev süreni tamamlarsin hatta secim olur ikinci bir dönem daha secilirsin
Ama bunlarin tek bir dogru adimi bile yok,2 sene daha bekleyelim de duzeltsinler diyecek halimiz yok babalarinin tapulu mali degil bu kulup
Basarisiz olan gider
Başarısızlık ibrasızlık sebebi değildir. Yetki aşımı, kişisel menfaat için kulübü zarara uğratma, çalma, tüzüğe uymama gibi eylemler ibrasızlık sebebidir. Başarsızlık bir daha seçmezsin yada hemen göndermek istiyorsan da tüzüğe göre gerekli noter onaylı imzayı toplayıp seçime götürürsün onun yolları odur.Aynen öyle
Kulup duzgun sekilde yönetilse hersey yolunda olsa zaten görev süreni tamamlarsin hatta secim olur ikinci bir dönem daha secilirsin
Ama bunlarin tek bir dogru adimi bile yok,2 sene daha bekleyelim de duzeltsinler diyecek halimiz yok babalarinin tapulu mali degil bu kulup
Basarisiz olan gider
O ne demek heis?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi