2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

utanıyorum senden
E90BpKoXIAYVnVd.jpg

sanvere de koydu aferin evlat

rahmetli cengiz yasasaydı bu konusmaları yaparlar mıydı acaba gene. hüzünlendim yemin ediyorum. duyduklarım için değil adamın göremediği için. yaşarken de demediklerini bırakmıyorlardı demek ölmek gerekiyor yapılan doğru hamleleri görebilmek için.

hem stad hem florya hem döviz borcunu tl ye dönüştürdüğü için ciddi övgüyü hakediyordu. hatası var mıydı elbet ama sevabı çok daha fazla görüldüğü üzere.
mustafa cengiz iyi bir başkandı, yönetimi kötü ve amatördü biraz. özellikle abdurrahim albayrak a futbolu emanet etmek hataydı

twitter'da çok konuşan biri bu
boş

Işıtan konusundan bağımsız kadınlar neden her konuşmaya çıktığında kendilerinin kadın olduğunu dile getiriyor?

mustafa cengiz iyi bir başkandı, yönetimi kötü ve amatördü biraz. özellikle abdurrahim albayrak a futbolu emanet etmek hataydı
albayrak ın yönetimde olması floryayla ilgilenmesi hoca yönetim arası için en doğru karardı aslında. adamın firesi yoktu cengiz yönetimine girene kadar. her sene sampiyon olmus bir albayrak vardi. 5 de 5 veya 6 da 6 olması lazım. transferleri profesyonel birine verse sampiyonda bitirirdi baskanlığını. olmadı yapacak bise yok.

Geri
Üst Alt