Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shittard altınordu niğde arası dönmüş işte topçıuTopçu ne alaka
Fortuna sene başında Altınordu'dan bir çocuğu aldı, %50 sonraki satıştan pay karşılığındaKonu ne ben anlamadım
Niğdeye bizim kasadan para çıkmadı kiniğde spor alınırken komisyon dönmüş
biseyle ilgileniyodum anlamadım özet plsBu mevzudan burda bahsetmiştik
ee bize giren cıkan ne bu konudaFortuna sene başında Altınordu'dan bir çocuğu aldı, %50 sonraki satıştan pay karşılığında
5 gün sonra bizle Niğde FK haberleri düştü bir kaç aya aldık.
Fortuna'nın aldığı çocuk 2.5a Almanya'ya gitti
slaytı gördün mü rengimNiğdeye bizim kasadan para çıkmadı ki
Cigdem soy ismimi cok ozledimmehmet orkun çiğdem @Semih Nalbant rtaşımızın akrabasıdır
Niğde'ye verilen 8 milyonu kimin verdiğinin pek önemi yok.Niğdeye bizim kasadan para çıkmadı ki
Alakası yok ya. Adam şunu demeye çalışıyor Niğde'nin pilot kulüp olarak alınması sayesinde bu oyuncu Sittard'a bedava verildi demeye çalışıp bu konuda algı yapıyor. Ama alakası yok adamlar sonraki satıştan yüksek yüzde karşılığı bedelsiz almışlardır ki bunu bir çok kulüp yapabiliyor. Bu Akyazıcı denilen eleman böyle çok kişiye iftira attı hatta sezon başı Barış Alper transferinde Terim'e iftira attı bir ara Terim'e komisyoncu demeye getirdi falan.shittard altınordu niğde arası dönmüş işte topçıu