- 1 Ocak 2011
- 15.435
- 10.457
- 1.838
Genel kurul sag olsun iyi post kastim.15 bin mesaj yaparim bu aksam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
la olay tamam da bizden çıkmadı parasıslaytı gördün mü rengim
haklısın rengoAlakası yok ya. Adam şunu demeye çalışıyor Niğde'nin pilot kulüp olarak alınması sayesinde bu oyuncu Sittard'a bedava verildi demeye çalışıp bu konuda algı yapıyor. Ama alakası yok adamlar sonraki satıştan yüksek yüzde karşılığı bedelsiz almışlardır ki bunu bir çok kulüp yapabiliyor. Bu Akyazıcı denilen eleman böyle çok kişiye iftira attı hatta sezon başı Barış Alper transferinde Terim'e iftira attı bir ara Terim'e komisyoncu demeye getirdi falan.
biz neredeyiz sen neredesinGenel kurul sag olsun iyi post kastim.15 bin mesaj yaparim bu aksam
Berberler ile kavgali olan gozluklu kardes buyudu mu?
Mahalle yanarkenbiz neredeyiz sen neredesin
yesil cizgili olan sagdaki.
bu çocuk benden küçüktür bir de bana genç dersiniz eheyyybundan sonra çıkacak konuşmacı 14 yaşında olur heralde
Neredeyiz?biz neredeyiz sen neredesin
Terim geçen yemekte bunla foto verdi. Hocanın bu konularına çok kızıyorum. Baya dönek biri bu çocuk hatta para karşlığı filan algı kastığını düşünüyorum ya da feno olmaya çalışıyor.Alakası yok ya. Adam şunu demeye çalışıyor Niğde'nin pilot kulüp olarak alınması sayesinde bu oyuncu Sittard'a bedava verildi demeye çalışıp bu konuda algı yapıyor. Ama alakası yok adamlar sonraki satıştan yüksek yüzde karşılığı bedelsiz almışlardır ki bunu bir çok kulüp yapabiliyor. Bu Akyazıcı denilen eleman böyle çok kişiye iftira attı hatta sezon başı Barış Alper transferinde Terim'e iftira attı bir ara Terim'e komisyoncu demeye getirdi falan.