2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

mustafa cengiz yönetimini komple oylamak yerine abdürrahim albayrak'in ihracini falan oylasalar daha iyi olurdu.

Oy kullanacak olanlar oylama kurallarini dinlemiyor hasbinAllah.Yanlişa verir bunlar hea.

burası kankanın satın aldıgı fener kulubu degil baskan bey senelerce rezil edip kalma kültürü yok burada

İbra etmeyecekler kesin olarak görüyorum. Bu kadar katılım olmasından belli . Yoksa bu saatte kimse kalmazdı.

bu şekilde bakınca aslında mantıklıda geliyor bakış açısı - ibra edilmeme sonucundan sonra her başkan karşısına taraflı tarafsız gocunduğu noktası olan ibrasızlık lafları edecek. (Zaten yapılıyordu buda iyice olağan bir durum haline gelmesi çok kötü olur)

İbra oylamasında hangi renkler, ne anlama geliyor?

Kabul: Beyaz
Ret: Kırmızı
Çekimser: Sarı

Zabağa kadar buradayız boğön!
ebd19032a27fb6118ed47f22ccd3b4eb.gif

yalnız yıl olmus 2022 hala zarflı sistemle oy kullanmak ne tuhaftır. yok mu kardesim şu işin elektronik bir sistemi. var elbet ama neden kullanılmıyor bu anlamıyorum. herkesin elinde akıllı telefon tusla bitsin gitsin.
Aynen! Fakat güvenli bir sistem kurmak lazım. Bu da yatırım gerektirir.. kurumsal şekilde çalışmayı gerektirir.. say say bitmez. Bu şekilde çalışmak bence ülkemiz için ne yazık ki daha çok erken.

İbra oylamasında hangi renkler, ne anlama geliyor?

Kabul: Beyaz
Ret: Kırmızı
Çekimser: Sarı

2400 oy olacaksa ciddi bir kısımının çekimser olacağını düşünüyorum. Çekimser kısım sonucu belirleyecektir hatta "taraf" seçmeyerek.

Geri
Üst Alt