2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

hangi yönden ibra olmazsa seçime gitcez, mahkemeden dönerse nolcak ibrasızlık ?
genelde mali açıdan ibra olmazsan bir nevi maddi olarak bir işler çevirdin gibi olur

idari olarak aslında bir şey yok - mali ve idari aslında birdir . yani idari ibra edilmemesi aslında reelde mali ibrasızlık gibi oluyor mahkemede ayırıyorlar o işi. Kendi demeciyle mahkemeye gitmem , divanın kararına saygım var demeci var.

Hadi diyelim belmas secime gitti kim baskan adayi olcak

Musleraya yedek ugurcani isteyen esref mi ?
Otel ucretlerine faiziyle kulube odeten yagli surat mi?

Hakani getirecem diyip populist soylemlerle fazlaca goze batan sosyal medyadan cikmayan metin ozturk mu?

Apisinin kili agarmis unal aysal mi?

Takima bi forvet bulamayip totalde 50 milyonluk kazik sokan apo mu?

Keske muharrem yilmaz ali sabanci gibi isimler aday olsa ama yok abi yok akli basinda olan hic kimse su pis ortama kendini atmak istemiyo iste belmas ibra edilmesin yarin bi gun dursun gelsin yaninda kel cenk ile isitana yapilan mobbing o kele yapilcak mi 3 sene once soktugu kaziklar ortada mesela niye kimse konusmadi onu?

Sirf bir ft ugruna kulubu rezillige surukluyolar yemin ederim su dinozorlar bu ergen uyelerden daha akilli degilse allah belami versin ya allah belami versin

Burak İn konuşmasını şimdi tekrar izliyorum da kendi başarısızlığını herkese atmaya çalışmış. Aga başkan adaylığı yaptığında da aynı sorunlar yok muydu Türk futbolunda. Bundan önceki şampiyonluklarınızda da aynı rezil kepaze bir futbol dünyası yok muydu?
Başarılı olamadın kusura bakma. İbra edil edilme çok ta tın. Ancak şunu biliyorum sen olduğun sürece bu takım başarı falan elde edemez.

Hadi diyelim belmas secime gitti kim baskan adayi olcak

Musleraya yedek ugurcani isteyen esref mi ?
Otel ucretlerine faiziyle kulube odeten yagli surat mi?

Hakani getirecem diyip populist soylemlerle fazlaca goze batan sosyal medyadan cikmayan metin ozturk mu?

Apisinin kili agarmis unal aysal mi?

Takima bi forvet bulamayip totalde 50 milyonluk kazik sokan apo mu?

Keske muharrem yilmaz ali sabanci gibi isimler aday olsa ama yok abi yok akli basinda olan hic kimse su pis ortama kendini atmak istemiyo iste belmas ibra edilmesin yarin bi gun dursun gelsin yaninda kel cenk ile isitana yapilan mobbing o kele yapilcak mi 3 sene once soktugu kaziklar ortada mesela niye kimse konusmadi onu?

Sirf bir ft ugruna kulubu rezillige surukluyolar yemin ederim su dinozorlar bu ergen uyelerden daha akilli degilse allah belami versin ya allah belami versin

valla bu ihtimal de var üstüne campos da gider elmas giderse of be

Tekrar izleteceklerine bıraksınlar sessizce genel kurulda oylamayı seyredelim saçma sapan yayın yapıyorlar sonra neden izlenmiyor zarar ediyor diyorlar.

valla bu ihtimal de var üstüne campos da gider elmas giderse of be
yav ihtimal degil cikacak adaylar bunlar bir tik ustu bile olmaz ki aralarinda en iyisi olan unal aysalin da aday olacagini dusunmuyorum allah askina belmas bu adaylar arasinda hangisinden daha kotu yav benim aklima gelmiyo

Burak İn konuşmasını şimdi tekrar izliyorum da kendi başarısızlığını herkese atmaya çalışmış. Aga başkan adaylığı yaptığında da aynı sorunlar yok muydu Türk futbolunda. Bundan önceki şampiyonluklarınızda da aynı rezil kepaze bir futbol dünyası yok muydu?
Başarılı olamadın kusura bakma. İbra edil edilme çok ta tın. Ancak şunu biliyorum sen olduğun sürece bu takım başarı falan elde edemez.

Benzerini yazdim konusurken.. Ozur dileriz kendisinden herkes suclu ama kendisinin hic sucu hic hatasi yok :)

Son düzenleme:
Bu yönetim giderse bugün ki konuşmalardan anladığım kadarıyla karma bir yapı kurulur yoksa kimseyi seçmezler

Hava nedir hazirunda

200w.gif

Emre mi aky mi her ne boksa bu herif nasi kulup icinde soz sahibi olabiliyo ya bu yavsagi nasil dinleyebiliyo insanlar.
Kulübün oyuncusuna degerlerine kufreden bir insan bu kulupten nasil ihrac edilmez hala

Bir de bu yavsagin lafina kanip provaktorluk yapan ergenler var bunlar mi galatasarayin gelecegi gercekten sabah aksam twitterdan cikmayip transfer isteyen,tuketim manyagi,ft yalayicisi mallar hepsinin alayina koyim

Belmas secime giderse bu yavsaklar daha da ozguven bulacak ft den sonra gelen her hocayi onla kiyaslayip dalga gecicekler su kulubu veledler yonetmemeli ya allah askina bu nedir ya

Sabah anca belli olur

Geri
Üst Alt