2022-23 Sezonu Şampiyonluğu Kalan Maçlar İçin Tahminleriniz

Nereye gitti. Benim bildiğim gsaray son 4 5 maç kala önde olduğu hiçbir şampiyonluğı vermemiştir. Hatta okanı kovsak şu an hocasız kalsa yine şampiyon olur, kalan 5 maçta okanburuk hiç konuşmasın hiçbirşeye karışmasın yeter, gerekirse erdn timur kursun 11i. Burdan şampiyonluk verilmez.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son 20 maçta 17 galibiyet almışın,Okan yerine Guardiola olsa napacaktın 20'de 20 mi yapacaktın?Bu kadar ezbere yorum görmedim hayatımda
Peki kac maci iyi oynayarak kazandik? Birde onu acikla, tarihi seri yaptik diye gelen gideni parcalamadik, kac maci zar zor yendik. Bu seri olmasa zaten okan kovulmustu. Seri bitti puan kayiplari basladi ve kötü futbolumuz iyice göze batti. Okanin bu takima katkisi öyle aman aman degil, üst düzey takimin hocasi daha iyi olmali. Kac mac okanin yüzünden verdik. Oynadigimiz hep ayni hucum setini rakipler cözeli cok oldu, bireysel ayaklar maci koparamayinca düsüs basladi.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonluk bu konu yüzünden gidecek. Şampiyonluk yolunda puan hesabı yapmak gereksiz, hep önündeki maçı düşünmelisin sadece

En zor maçımız Ankaragücü deplasmanı o maç kritik olacaktır. Onun dışında zaten 3 maç içerde kötü oynadık desek bile taraftar desteğiyle alırız en kötü diye düşünüyorum.

Peki kac maci iyi oynayarak kazandik? Birde onu acikla, tarihi seri yaptik diye gelen gideni parcalamadik, kac maci zar zor yendik. Bu seri olmasa zaten okan kovulmustu. Seri bitti puan kayiplari basladi ve kötü futbolumuz iyice göze batti. Okanin bu takima katkisi öyle aman aman degil, üst düzey takimin hocasi daha iyi olmali. Kac mac okanin yüzünden verdik. Oynadigimiz hep ayni hucum setini rakipler cözeli cok oldu, bireysel ayaklar maci koparamayinca düsüs basladi.

Kac maci iyi oynayarak kazandik bilmiyorum ama iyi oynayarak kazandigimiz mac sayisinin Fener'in iyi oynayarak kazandigi mac sayisindan daha fazla oldugundan eminim. Okan Hoca'nin yaptigi hatalar var ama kadromuzda fazla alternatifli degil. Ayrica ligin basinda yepyeni bir kadro kurulmustu ve kadro oturana kadarda puanlar kaybettik. Okan Hoca'nin bu seneki genel performansi bence bunak Jesus'dan daha iyi.

75 dakika 1 tane şut atabilmiş takımın kalan maçlarına kafa yormağa lüzum yok.

İsterlerse oynarlar, oynarlarsa kazanırlar. Biz burada kendimizi boşa yırtıyoruz. Beylerimizin iştahı aklı yerine gelirse şampiyon oluruz işte belki.

Kac maci iyi oynayarak kazandik bilmiyorum ama iyi oynayarak kazandigimiz mac sayisinin Fener'in iyi oynayarak kazandigi mac sayisindan daha fazla oldugundan eminim. Okan Hoca'nin yaptigi hatalar var ama kadromuzda fazla alternatifli degil. Ayrica ligin basinda yepyeni bir kadro kurulmustu ve kadro oturana kadarda puanlar kaybettik. Okan Hoca'nin bu seneki genel performansi bence bunak Jesus'dan daha iyi.
Fener zaten sezon basindan beri rezil oynuyor belki.ilk maclari haric. Hakemler olmassa zaten yaristan kopmustu ama bunlar bize mazeret olamaz, kadroya gelince bir iki eksik disinda ligin en güclü kadrosu bizde ve bu kadro bu futbolun cok üstünde oynamali bir kac mac da bunu hep beraber gördük oynarsak nasil rakipleri ezdigimizi ama hep ezbere oynarsan rakipler seni cözer ve o futbolu bir daha oyniyamassin, onun icin hocan bu durumda farkli hücüm setleri farkli oyun anlayislari getirmeli, buda okana fazla geliyor cünkü sabit bir oyun plani var onun disina cok cikmiyor.

Fener zaten sezon basindan beri rezil oynuyor belki.ilk maclari haric. Hakemler olmassa zaten yaristan kopmustu ama bunlar bize mazeret olamaz, kadroya gelince bir iki eksik disinda ligin en güclü kadrosu bizde ve bu kadro bu futbolun cok üstünde oynamali bir kac mac da bunu hep beraber gördük oynarsak nasil rakipleri ezdigimizi ama hep ezbere oynarsan rakipler seni cözer ve o futbolu bir daha oyniyamassin, onun icin hocan bu durumda farkli hücüm setleri farkli oyun anlayislari getirmeli, buda okana fazla geliyor cünkü sabit bir oyun plani var onun disina cok cikmiyor.

Ligin en kaliteli ilk 11'i bizim ilk 11. Sezonun genelinde ligin en iyi oynayan takimida biziz zaten ama kadroda Oliveira'nin alternatifi hic yok. Bence en buyuk sorun Mata, Yusuf ve Midtsjo'nun sezon boyunca hic katki yapmamis olmamalari.

Hocam seriden sonraki maclara bakalim, ads 2 0 , kayseri 6 0 , alanya 1 4 , karagumruk 3 3 , derbiyi saymiyorum, hangisinde kotu oynadik? Ne dususu merak ediyorum.

Kalan 4 maci da kazanip sampiyon olacagiz bunu goruyorum takimda. Derbileri o gune gore degerlendirmek lazim. Olmadi bugun. Basaksehir istanbul sivas 9 puan , ankaragucu sampiyonluk maci bu kadar net

Takımın özellikle de hocanın üzerinde Arenada şampiyonluk verirsek baskısı var. Geride olsak yada puanlar eşit olsa bu kadar tedirgin olmazlar. Okan Buruk bu psikolojiyi kaldıramazssa teknik direktörlük kariyeri biter.

İyi oyun kötü oyun mu senin sorduğun sorunun cevabı,başka hoca olsa çoktan şampiyonduk diyorsun ben de diyorum ki başka hoca olsa napacaktın daha mı fazla puan toplayacaktın bundan?İyi oynayana değil skoru alana puan veriliyor.Okan'ın takıma katkısı olmadığını söylemene de katılmıyorum da o ayrı bir tartışma konusu,o da bir başka ezbere yorumun

sol kanadımız alarm veriyor 2 haftadır goller oradan geliyor, kerem zaten defansa gelmiyor bence rashica sola geçmeli sağa zaniolo ya da barış alper

Forumda ne kadar negatif yorum yapan adam varsa hem onların hem bizim rahatımız için 1 aylık ban verin transfer nöbetine gelsin

fb - ts maçı kritik olacak bence ama ts form durumu aşırı kötü belki al'ye gitmek için reaksiyon gösterebilirler

Geri
Üst Alt