2022-23 Sezonu Şampiyonluğu Kalan Maçlar İçin Tahminleriniz

Ben anlamıyorum arkadaş herkes aynı cümleyi söylüyor

Yahu Başak maçı sıkıntılı puan kaybı yapma ihtimalimiz yüksek

Keza Sivas ve Ankaragücü maçları da sıkıntılı

Yani millet son maça geride bile olsak yeneriz gözüyle bakıyor

Uyanın aloooo takım top oynamıyor

Nasıl bir rehavet çökmüş herkesin üzerine anlamıyorum ki

Fenere 3 puan artı ikili averaj bizde Beşiktaş’a 5 puan 1 macimiz eksik ama şampiyonluk adayı fener ve besiktas bu nasıl oluyor

Son maça kadar hakemler bizim kazanmamamız için büyük uğraşlar vereceklerdir.O maça 1 puan önde başlayacağımızı düşünüyom.Bizim puan 78 olur Fb'nin puanı ise 77 olur olursa büyük ihtimalle.Bizim şu an için en zor maçımız Ankaragücü maçı.Hem bu sene İç Anadolu bölgesinde oynadığımız maçlarda zorlandığımız için hem de Ankaragücü'nün Lig'de kalma yarışında olacağını düşünürsek zor 1 deplasman maçı bizi bekliyo gibi düşünüyom..

Fb ts ye takılır biz de 2 de 2 yaparsak sampiyonuz.

Gs 31 maç 73 P
Fb 31 maç 68 P

Kalan maçlar: 5'er adet.

* Gs:
İstanbul D
Sivas
Ankaragücü D
Fb
Hükmen

* Fb:
Trabzon
Hükmen
Antalyaspor
Gs D
Hükmen

FvonQwIWYAIrDIG

* Gs:
İstanbul 3
Sivas 3
Ankaragücü 1
Fb 1
Hükmen 3
84 puan

* Fb:
Trabzon 3
Hükmen 3
Antalyaspor 3
Gs 1
Hükmen 3

81 puan

Gs 31 maç 73 P
Fb 31 maç 68 P

Kalan maçlar: 5'er adet.

* Gs:
İstanbul D
Sivas
Ankaragücü D
Fb
Hükmen

* Fb:
Trabzon
Hükmen
Antalyaspor
Gs D
Hükmen

Kalan mac bizim icin 4 onlar icin 3. O nedenle henuz hicbirsey bitmedi, ciddiyeti birakmamak lazim.

A.Gucu maci belirleyici olacaktir umarim onlar o maca kadar rahatlamis olurlar aksi halde cok zor bir mac bizi bekliyor ki ters bir takim. Bizdeki bu panik hali de hic olumlu bir izlenim birakmadi. Trabzon da bir calim takarsa onlara, A.Gucu maci da onemini kaybedebilir bizim acimizdan.

Ihtimaller:

Gs 3 maçta 3/3 yaparsa, diğer hiçbir maçın sonucuna bakmadan şampiyon oluyor.

Gs 3 maçta, 1 beraberlik, 2 galibiyet alirsa, evinde Fb'ye 3 farklı yenilmediği sürece şampiyon oluyor.

Gs 3 maçta, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet, 1 galibiyet alirsa, evinde Fb maçına puan puana çıkıyor ve evinde Fb ile berabere dahi kalsa şampiyon oluyor.

Gs 3 maçta, 2 beraberlik, 1 galibiyet alirsa, evinde Fb maçına 1 puan önde çıkıyor ve evinde Fb ile berabere dahi kalsa şampiyon oluyor.

Gs 3 maçta, 2 mağlubiyet 1 galibiyet alirsa, evinde Fb maçına 1 puan geride çıkıyor ve evinde Fb'yi yendiği taktirde şampiyon oluyor

Gs 3 maçta, 2 mağlubiyet 1 beraberlik alirsa, evinde Fb maçına 3 puan geride çıkıyor ve evinde Fb'yi yendiği taktirde şampiyon oluyor.

Gs tüm olasılıklar içinde sadece tek bir olasilikta, kalan 3 maçta 3 mağlubiyet alır ve Fb tüm maçlarını kazanırsa, Fb son maça bakmaksızın şampiyon oluyor.

Kalan 3 maçta tek bir puan dahi aldigimiz taktirde, şampiyonluk şansımızı son maça, kendi işmizi kendimiz görecek şekilde taşıyabiliyoruz.

1 beraberlik hakkımız var. Son maça fenerin 3 puan önünde çıkalım istiyorum. 4 fark atmak zorunda olsunlar. Onların o salak çaresiz çırpınışlarını izleyelim 90 dakika boyunca.

Artık gaza basma vaktimiz gelmiştir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.Galatasaray (31 Maç 73 Puan)

İstanbulspor (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Hatay (3 Puan)

2. Fenerbahçe (31 Maç 68 Puan)

Trabzonspor
Hatay (3 Puan)
Antalyaspor
Galatasaray (D)
Gaziantep (3 Puan)​

Tamam

Sanki rakipin olacak sikecilerin kulübü bana City gibi top oyniyor

Tek dileyim derbiye şampiyon başlamak, o maçıda farklı şekilde evire çevire yenmek ve bunları darmadağın etmek
sampiyon cikip kupayi sahaya cikarken koyacaksin ordan gecerken ilk defa kupa goren kuslar da nasiplensinler hatta fotografci koyacaksin bir tane hatira fotografi cekilir diye de yanina kocaman cerceve.

Geri
Üst Alt