2022-23 Sezonu Şampiyonluğu Kalan Maçlar İçin Tahminleriniz

Ben anlamıyorum arkadaş herkes aynı cümleyi söylüyor

Yahu Başak maçı sıkıntılı puan kaybı yapma ihtimalimiz yüksek

Keza Sivas ve Ankaragücü maçları da sıkıntılı

Yani millet son maça geride bile olsak yeneriz gözüyle bakıyor

Uyanın aloooo takım top oynamıyor

Nasıl bir rehavet çökmüş herkesin üzerine anlamıyorum ki
Aman abi dikkat et. Bu forumda "takim tip oynamıyor, iyi değiliz, puan kaybı yüksek" vs şeyler söyleme. Hemen kuş ilan ediliyorsun. Ayrıca 3 ay falan da ban yersin dikkatli ol. Burda onların duymak istediği şeyleri söyleyeceksin. Hep öveceksin takımı.

Kanatlar ve 10 numaramiz gol atmadiktan sonra her macimizi sıkıntılı.
Tek sansimiz 100 dakika savasmak.

Takim iyi degil suan

O yuzden bazi topcular kesik yemeliler

Fb trabzona karsi takilir

Son maça şampiyon çıkıp fbyi 2. oldu diye kutlamak için alkışlasak asrın taşşağı olmaz mıydı ya

altay_dan_sampiyon_trabzonspor_a_alkis_h451199_6f22a.webp

önemi yok

önümüzdeki 3 maçı alacağız zaten

okan hoca şampiyon hoca

Ihtimaller:

Gs 3 maçta 3/3 yaparsa, diğer hiçbir maçın sonucuna bakmadan şampiyon oluyor.

Gs 3 maçta, 1 beraberlik, 2 galibiyet alirsa, evinde Fb'ye 3 farklı yenilmediği sürece şampiyon oluyor.

Gs 3 maçta, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet, 1 galibiyet alirsa, evinde Fb maçına puan puana çıkıyor ve evinde Fb ile berabere dahi kalsa şampiyon oluyor.

Gs 3 maçta, 2 beraberlik, 1 galibiyet alirsa, evinde Fb maçına 1 puan önde çıkıyor ve evinde Fb ile berabere dahi kalsa şampiyon oluyor.

Gs 3 maçta, 2 mağlubiyet 1 galibiyet alirsa, evinde Fb maçına 1 puan geride çıkıyor ve evinde Fb'yi yendiği taktirde şampiyon oluyor

Gs 3 maçta, 2 mağlubiyet 1 beraberlik alirsa, evinde Fb maçına 3 puan geride çıkıyor ve evinde Fb'yi yendiği taktirde şampiyon oluyor.

Gs tüm olasılıklar içinde sadece tek bir olasilikta, kalan 3 maçta 3 mağlubiyet alır ve Fb tüm maçlarını kazanırsa, Fb son maça bakmaksızın şampiyon oluyor.

Kalan 3 maçta tek bir puan dahi aldigimiz taktirde, şampiyonluk şansımızı son maça, kendi işmizi kendimiz görecek şekilde taşıyabiliyoruz.
Şöyle bir durum var
3 maçta 1 puan alıp feneri yenersek 80 puan oluyor
Fener biz hariç diğer maçları kazanırsa 80 puan oluyor
İkili averajla geçeriz
Lakin bjk de bay haftası dışındaki maçlarını kazanırsa 80 puan oluyor
3 takım da 80 le girerse 3lü averajda nasıl olur genel averaja mı bakılır o zaman ki averajımız nedir bilmem
Ama bjk ile puan puana kalırsak onlar şampiyon olur
3 maçta 1 puan alıp feneri yenmemiz halinde garanti değil gibi

Önce seçim. Şu anda futbolu düşünmek istemiyorum. Seçime giderken Fener'in puan kaybetmesi ve bizim Başakşehir'i stres dozu yüksek bir maçta mağlup etmemiz ile birlikte puan farkını 5'e çıkartmamız mükemmel oldu. Kafam rahat bir şekilde seçime kanalize oldum. Muhalif bir fanatik Fenerli yerinde olmak istemezdim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu hesapları yapmadan her maçı kazanma mantalitesindedir umarım kulüp. Dünkü takım her maçı kazanır güveni vermedi.

1.Galatasaray (32 Maç 76 Puan)

Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Hatay (3 Puan)

2. Fenerbahçe (31 Maç 68 Puan)

Trabzonspor
Hatay (3 Puan)
Antalyaspor
Galatasaray (D)
Gaziantep (3 Puan)​

1. Galatasaray (33 Maç 79 Puan) +48 av.