2022-23 Sol Bek Scout Transferi

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Fazla söze gerek yok, isim önerileri alalım.

Ben scout takibinde çok iddialı değilim FM'den de 4 senedir uzak kaldım.GSC Scout team iş başına , halihazırda 19-20 yaş aralığında maliyeti düşük ama potansiyeli yüksek bir oyuncu ile eksik olan halka tamamlanmış olacak.

Bu yabancı sınırı heşeyi bozuyor,serbest olsa bonservisi ile alıp anadoluda bir takıma sürekli oynama karşılığı kiralama yapılabilir.

Bizle ismi geçince bu çocuğu beğenmiştim (videolardan tabi )

tam yapışkan rakib kanatlarını bezdiren bek profili , tekniği boey'den üstün görünüyor.

oynadığı lig biraz soru işareti ama amerika'da antreman ve gelişim bizim ligimizden daha üstündür.Fiyatı biraz artmış 5milyondan aşağı alabilir miyiz bilemiyorum.

Kesinlikle Boey'de olduğu gibi Fransa ligine çökmek lazım

Hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama bunun adı geçmişti bir ara

Fmde 22 gelecek vaadeden Wonderkids listesinde 2 solbek

Kitolano nun sol bek kardeşi nasıl?

•quod erat demonstrandum•

Şu saçma sınır böyle devam edecekse Türk sol bek bulmak lazım ama şu topraklardan iyi bir sol bek çıkma ihtimali sıfır

Sn. Patrick van Aanholt'a saygisizlik olur. As sol bek ihtiyacimiz bulunmamaktadir. Omer Bayram isimli herif yerine yedek yerli sol bek olabilir.

Fazla söze gerek yok, isim önerileri alalım.

Ben scout takibinde çok iddialı değilim FM'den de 4 senedir uzak kaldım.GSC Scout team iş başına , halihazırda 19-20 yaş aralığında maliyeti düşük ama potansiyeli yüksek bir oyuncu ile eksik olan halka tamamlanmış olacak.

çıkildaoya pas atmadı diye kızdığımız pozisyon tamamen kendi dinamizmi ile ver kaç yapıp rakip defansı dağıtması ile oluşmuş bir pozisyon. adam sıfırdan pozisyon oluşturmuş zamanla kimin nereye koştuğunu da görecektir. ben satmayıp en az 2 sene oynatma taraftarıyım. keita gibi neden sattık ki keşke kalsaydı diyeceğimiz bir oyuncu kendisi.

Geri
Üst Alt