- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Senegal güçlü bir takım en azından beraberliği koparacaklardır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatligi var demek risk edilmedi.
Kimse bilmiyor cunku Meksika'da oynuyor. Hollandalilar bile bilmiyor form durumunu.Bu Janssen nasil, ben en son Fenerdeki halini hatirliyorum.
Bergwijn var orta sahada. Kanat icin de Gakpo.Hollandanın kadroda dar alan topçusu göremiyorum yav senegal savunmasını nasıl açacak bunlar. Skor tahmini revize ediyorum
Kgvar olur ve senegal eğer top yapmayı becerebilirse 2-1 alır
Yok be reis antepte oynuyormuş 9 gol atmışKimse bilmiyor cunku Meksika'da oynuyor. Hollandalilar bile bilmiyor form durumunu.
Bergwjin adam olsa gsmize gelirdiBergwijn var orta sahada. Kanat icin de Gakpo.
Antep nerden cikti?Yok be reis antepte oynuyormuş 9 gol atmış
Bergwijn daha çok açık alan isteyen bi topçu ya. Bi gakpoyla da olmaz gibi. Berghuisi senegal ossi sindirir. Beraberlik ağır basmaya bailadıBergwijn var orta sahada. Kanat icin de Gakpo.
Kimse bilmiyor cunku Meksika'da oynuyor. Hollandalilar bile bilmiyor form durumunu.
Ben berabere bitecek dedim zaten, gollu beraberlik.Bergwijn daha çok açık alan isteyen bi topçu ya. Bi gakpoyla da olmaz gibi. Berghuisi senegal ossi sindirir. Beraberlik ağır basmaya bailadı
Belçikadaki antep yavAntep nerden cikti?