2022 DK Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final | Portekiz 3-1 Türkiye | MS | 24 Mart | TRT 1

Taylan ve Berkan'dan ilallah ettik artık. Milli takımda şu ikisini yan yana oynatacak adamın futbola olan bakış açısı sorgulanır. Başka oyuncu kalmadı sanki. Stefan Kuntz'un öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Orta sahada Orkun ve Hakan'ı oynattı en son.

Twitter'da Bayındır lobisi yine devreye girmis. Ugurcan'i zorla kestirip onu oynattiracaklar ellerinden gelse.

Kerem'in sakatlanmasina göz yuman TFF'nin hakemleri sebebiyle "oyuncumuzu milli takima yollamiyoruz kampanyasi" baslatsak ses getirir mi? %100 hainlikle suclarlar. Fener'in milli oyunculari bir cok kez sakatlik numarasiyla kendilerini milli takim kadrosundan cikarttirip sonraki lig macinda oynadi.

kerem için yine iyi bir piyasa maçı

3 gol atsın kazanalım

Pepe Covid pozitif. Bizim maçta yok.

Thiago Djalo dahil edilmiş

Taylan ve Berkan'dan ilallah ettik artık. Milli takımda şu ikisini yan yana oynatacak adamın futbola olan bakış açısı sorgulanır. Başka oyuncu kalmadı sanki. Stefan Kuntz'un öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Orta sahada Orkun ve Hakan'ı oynattı en son.
Berat ve Irfan oynar, bizimkilerin kalitesi ikisinin de altında.

Kusura bakmayın da yerin dibine gömülen Taylan, Berat'ı top diye oynar.Keşke kendi oyuncularımıza az sahip çıksak.

Bu çöp ikili nasıl olduysa Avrupa'da deplasmanda gol yemeyen takımda oynuyorlardı.

Kuntz'u kınıyorum evlatçılık yaptığı için.Haftada bir sakatlanan İrfan, türk olmasa Siopis'in yanında esamesi okunmayacak Berat'ı alsaydı keşke.Bizimkiler de az dinlenseydi.

Kusura bakmayın da yerin dibine gömülen Taylan, Berat'ı top diye oynar.Keşke kendi oyuncularımıza az sahip çıksak.

Bu çöp ikili nasıl olduysa Avrupa'da deplasmanda gol yemeyen takımda oynuyorlardı.

Kuntz'u kınıyorum evlatçılık yaptığı için.Haftada bir sakatlanan İrfan, türk olmasa Siopis'in yanında esamesi okunmayacak Berat'ı alsaydı keşke.Bizimkiler de az dinlenseydi.

Sirayla cevap vermek gerekirse;
Neden bu ikilinin Avrupa'daki 3 maçı dikkate alınırken ligde çok daha yetersiz takımlara karşı oynadıkları ortalama 25 maçı görmezden geliyoruz.
İrfan, Siopis, Berat vesaire futbolcular bu ikiliden her anlamda daha üstün.
Taylan ve Berkan mutlaka karşılaştırma yapacaksak bizim Ömer'in bir tık üstü o kadar, fazlası değil renktaş.
Bunların Galatasaray'da oynamasından, oynatilmasindan utaniyorum artık.

Geri
Üst Alt