2022 DK B Grubu M:1 | ABD 1-1 Galler | MS | 21 Kasım | TRT Spor

ABD'de son zamanlarda ciddi yetenekler çıkıyor aslında. Darly Dike mesela West Brom bizim Diagne yerine onu almıştı normalde kupada olurdu ama çok ciddi bir sakatlık yaşadı henüz dönmedi sanırım. Birde Ricardo Pepi çok ciddi bir potansiyel Augsburg 16 milyon verdi sanırım ama bir anda Abd'den Bundesliga ona ağır geldi yapamadı. Avrupa futboluna alışsın diye Hollanda'ya kiralamışlar o da orada golleri sıralamaya başlamış, çağrılmasını beklerdim ama çağrılmamış nedense.
aklima freddy adu geldi :LOL:

Bu penaltı olabilirmiş

Vay anasını weahın milan dışını bilmiyordum
Adam oğlanı fransa da yapmış
Usa için oynuyor
Kafa gitti

yedlin de icardi olmuş

HACI giriyor
derhal ekran basina

kalk lan pulisic

usa yatmaya başladı inş yersiniz

gelecekteki transferimiz wright

ABD'de son zamanlarda ciddi yetenekler çıkıyor aslında. Darly Dike mesela West Brom bizim Diagne yerine onu almıştı normalde kupada olurdu ama çok ciddi bir sakatlık yaşadı henüz dönmedi sanırım. Birde Ricardo Pepi çok ciddi bir potansiyel Augsburg 16 milyon verdi sanırım ama bir anda Abd'den Bundesliga ona ağır geldi yapamadı. Avrupa futboluna alışsın diye Hollanda'ya kiralamışlar o da orada golleri sıralamaya başlamış, çağrılmasını beklerdim ama çağrılmamış nedense.

Ciddi yetenek denilmez onlara ya. şu an tek ciddi yetenekleri Chelseade gözden dusmus pulisicle bvbde oynayan Gio Reyna

Geri
Üst Alt