Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.470
- 73.025
- 5.188
Net gol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net gol
Ofsayt deil üstad
Yayınladıkları animasyonların fener'in Ozan Tufan için yayınladığı animasyondan farkı yok sanırım.Ofsayt deil üstad
Çizgi kamerasından gösteriyorlardı tam reklama girildi. Bu açıdan ofsayt değil gibi duruyor ama dizi önde diye ofsayt oluyor sanırım.
Alman kanalındaki bu ses ne yav
@Can BÜYÜK
Amerikalının en önde olan uzvu dizi zaten de o bile önde değil gibi duruyor.Çizgi kamerasından gösteriyorlardı tam reklama girildi. Bu açıdan ofsayt değil gibi duruyor ama dizi önde diye ofsayt oluyor sanırım.
O açı cidden yanıltıcı. Bizim ligde de o açıdan ofsayt görüntüsü verip manipülasyon yapıyorlar çok. Ofsayt kamerası en net fikri verecek olan şey ama onu da göremedik.Amerikalının en önde olan uzvu dizi zaten de o bile önde değil gibi duruyor.
vuvuzella eklediler galiba seseBugün hic bir maci izlemiyorum yav, ne oldu ki tam olarak?
futbolcular böyle değil yalanAmerikalın yarısının ileride olduğuna ikna olmadım. Program yaklaşık hesaplıyor muhtemelen ama tartışma konusu yapmaya da gerek yok, makine eline kalıyor bu kadar yakın olunca.
Ekli dosyayı görüntüle 183841