- 16 Haziran 2010
- 204.107
- 156.200
- 6.838
2022 FIFA Dünya Kupası C Grubu 2. Maç
Polonya - Suudi Arabistan
Education City Stadium, Ar Rayyan
26 Kasım 2022 Cumartesi
16:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka suudlar yine aynı taktikle polonyaya karşı başarılı olabilir mi?Kral için ekranlarda olacaz yav
![]()
O Maç'ı kazandılar ama karşılarında beklenilenden çok kötü 1 Arjantin vardı kanks.Bence Polonya Maç'ı 1 şekilde kazanır gibi geliyo..Kanka suudlar yine aynı taktikle polonyaya karşı başarılı olabilir mi?
çöpdowskiKral için ekranlarda olacaz yav
![]()
Ben de polonyayı önde tutuyorum. Lewa ilk maç etkisizdi, son dksında silik bi performla geçmek istemez, baya baya asılır gibi duruyor bu maçO Maç'ı kazandılar ama karşılarında beklenilenden çok kötü 1 Arjantin vardı kanks.Bence Polonya Maç'ı 1 şekilde kazanır gibi geliyo..
Ayıpçöpdowski
Şampiyonlar Ligi'nde 111 Maç'ta 91 Gol Atıp ve 25 de Asist yapmış nasıl çöp 1 futbolcu oluyo kanks anlatsana yavçöpdowski
Şampiyonlar Ligi'nde 111 Maç'ta 91 Gol Atıp ve 25 de Asist yapmış nasıl çöp 1 futbolcu oluyo kanks anlatsana yavMilli Takım diyosan ordaki şanssızlığını bugün kıracak gibi hissediyorum ben yav
![]()
Penaltı kaçırdı sıçtı batırdı harbikuponu yaptırırken iyiydi