- 27 Ocak 2010
- 139.492
- 105.830
- 5.648
Arjantin tarihinin en büyük golcüsü icardi'yi kadroya almazsan böyle olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok sağlam savunmaları var vallahi. Saiss şaşırttı bu turnuvada, jkde dökülüyordu herif demek ki takım kaynaklıymışEleyecek inaniyorum o kapasiteyi gordum onlarda. Ispanyayi isiran herjesi isirir
Kanka 2-2 dedim ve geldi ne düşünüyorsun?Arjantin tarihinin en büyük golcüsü icardi'yi kadroya almazsan böyle olur
Hucumuda fena degilÇok sağlam savunmaları var vallahi. Saiss şaşırttı bu turnuvada, jkde dökülüyordu herif demek ki takım kaynaklıymış
Bu essekler bucur messiye bakip krali almafilar milli takima haArjantin tarihinin en büyük golcüsü icardi'yi kadroya almazsan böyle olur
Messi penalti kaciriyor ve eleniyorlar. Hadi ins.Penaltılara kalırsa hollanda alır
Elenir bence Hollanda cunku iyi penalticilari yokPenaltılara kalırsa hollanda alır
Hucumuda fena degil
Bu essekler bucur messiye bakip krali almafilar milli takima ha
Şu msj dan sonra lahos da bi düzelme gördüm.. korku salıyorsun danyakYavşak lahos düzgün yönet şu maci
Mac durunca da senkron bir şekilde otturme o düdüğü sokacam ha!
GscimbomMobile
Futbolu bırakıp hahamlığa başlayabilirMessi penalti kaciriyor ve eleniyorlar. Hadi ins.