2022 DK Çeyrek Final | Hollanda (3) 2-2 (4) Arjantin | MS | 9 Aralık | TRT 1

Ulan Şenorlu ekibimiz bile o kadar ballı kuraya rağmen Brezilya'ya toslamıştı. Arjantin'e 1 tane baba takım gelmedi. Köy takımlarıyla oynaya oynaya finale gidecekler.

Messi insan değilsin olm sen ya. Bakmadan vermiş pası

GscimbomMobile

Bakmışda çok önceden bakmış..muazzam birşey..
Maradonayı izlemedik ama tüm parametrelere bakıyorum messiden iyi olma ihtimali yok.

Biz yanındaki adama normal pas
atabilen oyuncuyu övmeye falan çalışıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Şenorlu ekibimiz bile o kadar ballı kuraya rağmen Brezilya'ya toslamıştı. Arjantin'e 1 tane baba takım gelmedi. Köy takımlarıyla oynaya oynaya finale gidecekler.
Etme reis; Hollanda' ya da köy takımı demezsin ki maç bitmiş de değil henüz...

fransa bunlara saplar diyorumda ,bunlardaki fener balıyla fransada elenir

Bir kırmızı bekliyorum ikinci yarıda

Hollanda'nin bu turnuvada daha adam akilli top oynadigini görmedim.

Arjantin'i Messi götürüyor. Hocalari karsi tarafa özenip defanslari dizip ileriye Messi ve Alvarez'i koymus.

Inanilmaz kalitesiz bir mac oluyor.

Etme reis; Hollanda' ya da köy takımı demezsin ki maç bitmiş de değil henüz...
Maçın ilk sayfasında da yazdım. Hollanda'nın De Jong dışında orta sahası Arjantin'den kötü. Arjantin'in forvetleri Lautaro ve Alvarez Hollanda'nınkinden iyi. Fenerli Jansen ve Bjkli Weghorst'un kadroya girdiği takım pek kaliteli sayılmaz.

Sadece defans hattı Arjantin'den iyi Hollanda'nın. Yarı finalde Hırvatistan da dişlerine göre.

Brezilya, İspanya, İngiltere, Fransa, Almanya, Portekiz gibi takımlara rastlamadan final yolu olması çok büyük şans. Bu kadar açık bir final yolu hiç görmedim Dünya Kupası ve Avrupa şampiyonalarında.

Küçücük çocuktum, Hollanda nın Cruyflu kadrosunu ezbere sayardım. Şimdi sadece iki futbolcu tanıyorum. ..Terim zamanında 3-0 yenmiştik bunları.

Geri
Üst Alt