Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
İnsan değil namussuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klişelere fazla saplanmamak lazım. İspanya en zayıflardan birine kaybetti, keza Almanya gruptan bile çıkamadı. Bir noktadan sonra rakiplerin zayıf-güçlü olmasının önemi kalmıyor. Kim, kime ve hangi kritere güçlü yahut zayıf? Objektif bir kriter yok yani...Orta saha kıyasında da Arjantin ilk 4 e giremez kalite bakımından...Maçın ilk sayfasında da yazdım. Hollanda'nın De Jong dışında orta sahası Arjantin'den kötü. Arjantin'in forvetleri Lautaro ve Alvarez Hollanda'nınkinden iyi. Fenerli Jansen ve Bjkli Weghorst'un kadroya girdiği takım pek kaliteli sayılmaz.
Sadece defans hattı Arjantin'den iyi Hollanda'nın. Yarı finalde Hırvatistan da dişlerine göre.
Brezilya, İspanya, İngiltere, Fransa, Almanya, Portekiz gibi takımlara rastlamadan final yolu olması çok büyük şans. Bu kadar açık bir final yolu hiç görmedim Dünya Kupası ve Avrupa şampiyonalarında.
Ronaldo maçı izlemeye mi gelmiş lanFutbolun tanrısı sahnede
Almanya'nın xgsi son 16 oynamamasına rağmen zirvedeydi. Almanya 1990, 2006 ve 2010 ve 2014'te Arjantin'i eleyen ters gelen bir takım.Klişelere fazla saplanmamak lazım. İspanya en zayıflardan birine kaybetti, keza Almanya gruptan bile çıkamadı. Bir noktadan sonra rakiplerin zayıf-güçlü olmasının önemi kalmıyor. Kim, kime ve hangi kritere güçlü yahut zayıf? Objektif bir kriter yok yani...Orta saha kıyasında da Arjantin ilk 4 e giremez kalite bakımından...
Yedek kulübesinden miRonaldo maçı izlemeye mi gelmiş lan

birileri arjantin 1.5 üst oynamış nerde görsem tanırımHollanda eleyecek
Messici Şahin biraz da bizim maçlarda totem yapArj. Iyi sinyaller vermiyor