2022 DK Çeyrek Final | İngiltere 1-2 Fransa | MS | 10 Aralık | TRT 1

1670706302242.png

Onunla ne alakasi var yav

Yani topların kütle merkezlerinin bulunduğu noktadan rahatsızım. Kağıttan uçak gibi yukarı doğru falso alıp kalenin üstünden uçup gidiyorlar. Bu kadar futbolcu hepsi birden mi topa vurmayı unuttu? Topta bir sıkıntı var işte. Beğenmedim bu topu. İnşallah liglere gelmez.

hangi yüzle top oynayacaksın kane???

Yani topların kütle merkezlerinin bulunduğu noktadan rahatsızım. Kağıttan uçak gibi yukarı doğru falso alıp kalenin üstünden uçup gidiyorlar. Bu kadar futbolcu hepsi birden mi topa vurmayı unuttu? Topta bir sıkıntı var işte. Beğenmedim bu topu. İnşallah liglere gelmez.
Suan dunyada iyi frikik atan oyuncu azaldi ondan kaynakli tamamen. Sensorlarla alakali oldugunu dusunmek icin bilimsel araştırma yapılmış olmali. Topun kendisi de degismis olabilir diger eski toplara gore onu bilemem. :)

Ingiltere'nin Dünya Kupasi hasreti bu macin bitisiyle bir anda 56 yildan 60 yila cikti önümüzdeki Dünya Kupasina kadar.

bence de top sıkıntılı, geçen bunla ilgili bi habere denk geldiydim sanki

Jude Bellingham sen bu muhteşem performansınla değil yarı final, şampiyonluk bile haketmiştin aslan parçası ama önün daha çok uzun. Saka, Kane, Foden hepsi iyiydi ama Jude başkaydı. Maguire eserinle gurur duy. Mbappe Tchouameni Griezmann Giroudu tebrik ediyorum sadece
InCollage_20221211_000141312.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

benzema, nkunku ve kante gibi 3 oyuncudan yoksun olan fransa'da üstelik yedek sol bek ve dogru dürüst bir sag bek yok ama oynadiklari uyumlu kulüp takim futbolu cok akillica.

ingiltere'de hamleler cok gec geldi. kulüp takiminda rotasyonda kullanilan oyunculari sezon ortasinda düzenlenen bir turnuvada ilk 11 oynatmadan önce biraz düsünmek gerekiyor sanki.

Hayatımda hiçbir şeye benzetemediğim, iyi mi kötü mü kalas mı klas mı anlayamadığım futbolcular var.

Bunlardan biri de Giroud.

Geri
Üst Alt