2022 DK D Grubu M:1 | Danimarka 0-0 Tunus | MS | 22 Kasım | TRT 1

Nelsson'u istiyor Danimarka stoperi özellikle hava toplarında zorlanıyorlar. Uzun oynadıklarında hiç bir stoper net karşılayamıyor topu. Kjaer ayağı iyi ama diğer özellikleri ciddi geri gitmiş. Cristansen fiziksel olarak hiç hazır değil gibi. İkisini de kese normalde Nelsson.

Danimarka niye bu kadar kontrollü bir kadro ile çıkmış ki yav. Vur kır parçala abi bu ne.

Danimarka kadrosu 3'lüden çok 4'lüye daha uygun bence. Yani sistemleri yanlış diye düşünüyorum Lindstörmü'de kullanabilirler rahatlıkla 4'lüde kendilerine çok daha uygun olur. Stoper ikilisi Nelson- Andersen, orta 3'lü de Hojberg- Lindström- Eriksen, kanatlara da koy Skov olsen - Damsngard, bekler aynı kalsın, forvette kim daha formdaysa o keyfine bak. Hazırlık maçında Fransa'ya karşı 4'lü oynayıp kazanmışlardı TD'leri 3'lü de ısrar ederek zarar veriyor.

danimarka belçika ve ingiltere gibi takımlar yıllardır çöp hocalar yüzünden güzel kadrolarla kupa alamıyorlar

Recoba profilime geçtiğime göre favoriler kazanmaya başlayacaktır.

Tunus'ta 11'de oynayan Alis Slimane ve yedeklerde olan Ben Razaman(Romdhane) bizim scout listelerindeler muhtemelen bizimle isimleri çıkmıştı ama para da anlaşamamıştık diye hatırlıyorum.

Recoba profilime geçtiğime göre favoriler kazanmaya başlayacaktır.
tapatalk_1649881950538.webp

Yav versene dogru duzgun su pasi.

Laidouni yüz tane top kaptı herhalde.

Şimdi gördüm bilgisi olan var mıdır? Haczi gelmiş bize yuvarlak hesap 25 milyon TL.

Tunusu çok beğendim, yıllardır belli bi oyun planları var ve öyle devam ediyorlar. Kolay kolay yenilecek bi takım değil

Geri
Üst Alt