Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana diyoruz mbampeye baglilar kanka. Almanya bile daha cok sampiyon olma ihtimaline sahip Fransadan. Bu Fransayi begenmedimBunlar sömürdükleri adamlara kiyak yapmaya cikmis bu maca.
Sana diyoruz mbampeye baglilar kanka. Almanya bile daha cok sampiyon olma ihtimaline sahip Fransadan. Bu Fransayi begenmedim
Fransa sampiyon.Sana diyoruz mbampeye baglilar kanka. Almanya bile daha cok sampiyon olma ihtimaline sahip Fransadan. Bu Fransayi begenmedim
Ispanya boyle takimlardan gol yemez
İsmail Şenol bike Fb Beko'yu bu kadar övmedi yav reisSana diyoruz mbampeye baglilar kanka. Almanya bile daha cok sampiyon olma ihtimaline sahip Fransadan. Bu Fransayi begenmedim
Ben bosuna ovmem kankaİsmail Şenol bike Fb Beko'yu bu kadar övmedi yav reis![]()
Ispanya sampiyon 2. Lige oynasinlar reisFransa sampiyon.
Yav tamam İspanya iyi 1 takım knk ama sen çok övüyosunBen bosuna ovmem kanka
Mbamppe yoksa fransada yok reis bunu goreceksinTamam da ne bekliyon yav komple yedeklerle cikmislar maca, Mbappe ile alakasi yok bence.
Arsenal iyi futbol oynamiyor. Sahane futbol oynuyor. 5 10 atmasina gerek yok oyun olarak eziyorlar zatenYav tamam İspanya iyi 1 takım knk ama sen çok övüyosunBak Arsenal de iyi futbol oynuyo bunu daha önce de dedim ama sen öyle 1 anlatıyosun ki sanki her Maç 5-10 tane atacak gibi anlatıyosun
![]()
Manyaklığını her daim tebrik etmişimdir knkArsenal iyi futbol oynamiyor. Sahane futbol oynuyor. 5 10 atmasina gerek yok oyun olarak eziyorlar zaten
Şu maçta o olsa bile maç şeyinde bile olmaz, adamların grupta hedefi yok ki çoktan çıktılar bileMbamppe yoksa fransada yok reis bunu goreceksin
Eyvallah Sami haini beni aramiyor sormuyorManyaklığını her daim tebrik etmişimdir knk![]()
Aranızı yine iyi yapalımEyvallah Sami haini beni aramiyor sormuyor