- 8 Mayıs 2009
- 18.905
- 6.379
- 2.493
kg varın oranı müthiş, Almanya atar birazdan çok bariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O günde böyle büyük büyük konuşuyodun reis hatırlatırımBunun emiratesi var birader. Bala kazanilan bir mac. Sampiyonlugumuz onunde diz cokeceksin
Elenmiyor,son maçlar öncesi Kosta Rika ve Japonya 3, Almanya 0.Almanya Kosta Rika yi yener, İspanya da Japonya'yi yenerse herkesin 3 puanı olacak, genel averaja bakılacak.Almanya 20 dk sonra 4 yılda bir yapılan DK'dan elenecek. üzdü.
Genelemi bakiliyor ?Elenmiyor,son maçlar öncesi Kosta Rika ve Japonya 3, Almanya 0.Almanya Kosta Rika yi yener, İspanya da Japonya'yi yenerse herkesin 3 puanı olacak, genel averaja bakılacak.
3 averajla belirlenir,Kosta yi 2 farkla yenerse çıkar gruptan,tek farkla yenerse genele bakarlarGenelemi bakiliyor ?
Ucuz olurdu bencePenaltıyı mı yediler o pozisyonda
Japonlar 1 puanı alacaktı...Almanya o kadar ballı ki şu maçı da kaybetse bile son maç Kosta Rikaya 2 fark atarsa gruptan cikiyor 3 puanla şaka gibi.
Ortadan asla kaybolmadim reddediyorum. Ozamanda bala kazanıldı dedim maç sonu ordaydim.O günde böyle büyük büyük konuşuyodun reis hatırlatırımMaç'ın sonunda yine ortadan kaybolma da
![]()