- 16 Haziran 2010
- 202.122
- 154.015
- 6.838
Fransa Milli Takım ilk 11’i belli oldu: #Qatar2022
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye inanayım yalan soyluyorInansan iyi olacak kank
Kylian Mbappe..
Büyük büyük konuşma reisDaha 23 yasinda 2. Dünya kupasınida alacak Messi 35 inde 0 kupayla mbampeye öylece bakacak
Messi Fransız olsaydı; ''Fransa' nın kazandığı yeter, biraz da başkaları kazansın'' noktasında olurduk muhtemelen, benim gibi Messiciler dahil...Daha 23 yasinda 2. Dünya kupasınida alacak Messi 35 inde 0 kupayla mbampeye öylece bakacak
Ben bunların oyuncularının yaptığı hareketlere gıcık oldugum için sevmiyorum yav.Messi Fransız olsaydı; ''Fransa' nın kazandığı yeter, biraz da başkaları kazansın'' noktasında olurduk muhtemelen, benim gibi Messiciler dahil...
Maradona ve Messi söz konusu olmasa ben de Arjantin MT nı tutmazdım zaten. Hem kaliteleri, hem davranışları itibariyle hiç de sevimli bulmuyorum kendilerini...Ancak Maradona ve Messi diyince akan sular duruyor; biri tarihin en büyük yeteneği 'serseri', diğeri hem muhteşem bir yetenek, hem atlet ve sporcu karakteri 'Nirvana' seviyesinde bir adam. Onlardan ötesi yok şimdilik....Ben bunların oyuncularının yaptığı hareketlere gıcık oldugum için sevmiyorum yav.