Tayfun İnce
Parçalı Üye
Futbolun adaleti oldugunu gosteren bir son oldu. 10dk’lik futbolla dunya sampiyonu olmamaliydi Fransa. Maci basindan sonuna kadar haketti Arjantin. Forumdaki Messi dusmanliginida anlamis degilim.
Daha iyi bir maç izlemedim
Amatör kümede o salaklıkları yapsan dayak yersin. Büyük küfür ettim otamendi malınaOtamendi o hatayi yapmasa simdi herkes Mbappe'ye sovuyordu. Cok balli cocuk
Olay budur.Futbolun adaleti oldugunu gosteren bir son oldu. 10dk’lik futbolla dunya sampiyonu olmamaliydi Fransa. Maci basindan sonuna kadar haketti Arjantin. Forumdaki Messi dusmanliginida anlamis degilim.
Bu tartışma uzar gider, farklı dönemlerde farklı futbol anlayışı ile farklı kadrolarla oynadılar.Messi hep en üst seviyede başardı, diğerleri ya üst seviyede oynamadı ya da üst seviyede kalıcı olamadı.Zor olan zirvede kalıcı olmaktır,35 yaşındaki şu kadroyla yine zirvede olmak ayrı bir büyüklük.Yoksa ideal yaşta zaten Avrupa'da tüm rekorlarin sahibi Messi ve Ronaldo.Maradona bu yaşta 94 Dünya Kupası 'na gelirken dopingle diskaliye alıyordu,o yıllarda 30''u gören futbolu bırakıyordu vs.Nihayetinde herkesin gönlündeki farklıdır ama Dünya Kupası Messi 'ye yakıştı.Yavaş büyük olsun yahu. Maradona'nın sağ bağcığı etmez. Maradona sıradan köy takımı Napoli'yi önce İtalya sonra Avrupa Şampiyonu yaptı. Messi naptı ? Son bir vurgun için PSG'ye gitti hem de kadrosunda neler olan. PELE 3 Dünya kupası almış bir oyuncu onu saymıyorum zira Pele'yi izleyenlerin yüzde doksanı Karacahmet'de yatıyordur.
Yaw hadi kacirdin, adama dokunmasa %50 atamazdiAmatör kümede o salaklıkları yapsan dayak yersin. Büyük küfür ettim otamendi malına
O kaplumbaga saplasin sana celal
Nasıl bir teşkilata denk geldik arkadaş?Az sonra. Özetsiz taptaze yeni bölümüyle karşımızda olacak!
Büyük ihtimalle real madrid fanları goatımızı kıskanıyor. Daha objektif yaklaşmalılar futbolaFutbolun adaleti oldugunu gosteren bir son oldu. 10dk’lik futbolla dunya sampiyonu olmamaliydi Fransa. Maci basindan sonuna kadar haketti Arjantin. Forumdaki Messi dusmanliginida anlamis degilim.
Maradona'ya yapılan faulleri Messi'ye yapsalar 2. sezonunda bacağını eline vermişlerdi. Kusura bakma Selçuk kardeşim bu konuda anlaşamayız. Maradona izlediğim en büyük topçudur.Bu tartışma uzar gider, farklı dönemlerde farklı futbol anlayışı ile farklı kadrolarla oynadılar.Messi hep en üst seviyede başardı, diğerleri ya üst seviyede oynamadı ya da üst seviyede kalıcı olamadı.Zor olan zirvede kalıcı olmaktır,35 yaşındaki şu kadroyla yine zirvede olmak ayrı bir büyüklük.Yoksa ideal yaşta zaten Avrupa'da tüm rekorlarin sahibi Messi ve Ronaldo.Maradona bu yaşta 94 Dünya Kupası 'na gelirken dopingle diskaliye alıyordu,o yıllarda 30''u gören futbolu bırakıyordu vs.Nihayetinde herkesin gönlündeki farklıdır ama Dünya Kupası Messi 'ye yakıştı.
Aynen öyle. Sadık çiftpınar bile böyle bir kazmalık yapmazdı final maçındaYaw hadi kacirdin, adama dokunmasa %50 atamazdi