Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.907
- 6.594
- 2.463
9 numarasız + kontrollü top oynayan 1 Brezilya. Aykut bile santrafor atardı sahaya, yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda bitmiş renktaş. Gel Türkiye’yeElektrikler gitti
Soymakla mi isin olur. Ne soydugunu bilememSoygunla işim olmazBeni başkasıyla karıştırdınız heralde
![]()
Ispanya saflarina katil@Vasfi Vural brezilyayı tutmayı bıraktım. Bunlar final falan göremez
martineli ve jesusu oynat eşek herif
Fransada mmbapeye bagliKupada favoriler arasinda tek bir oyuncuya 100% bagimli olan iki takim var. Biri bildigimiz üzere Messi ile Arjantin, digeri ise bugün gördügümüz üzere Neymar ile Brezilya. Mesela Portekiz Ronaldo'suz da gayet iyi oynayabilir diye düsünüyorum ben.
dübür pepsiz topa dokunamıyoBu dünya kupası, 1-2 oyuncu haricinde tam anlamıyla dünya yıldızı olan oyuncu sayısının eskiye kıyasla çok az olduğunu ve yine eskilerdeki gibi yıldızlar topluluğu bir takım olmadığını gösterdi diyebilir miyiz.
Fransada mmbapeye bagli
Su 2 macta izledigim fransa mbammpeye bagli gibi duruyor kankaBence Brezilya ve Arjantin kadar degil.
Mbappe'nin bok gibi oynadigi ama Fransa'nin kazandigi cok mac var.