- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Ronaldo ve Messi bu saatten sonra anca penaltıdan atar falan diyen olmadı mı acaba? Sayfaları geriden gelip incelemem lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çayı püskürttümZigi tutamadi
Duyduğum kadarıyla teknik direktörleri gelir gelmez iyi gaz vermiş. Geldiğinde Dünya Kupasına katılma ihtimalleri epey düşükmüş, Afrika takımları rezil durumda olduğundan bir türlü aradan sıyrılmışlar demek ki.Bu Gana nasil buraya gelmis? Kudus haricinde tek akilli adamlari yok.
Katılmıyorum. Basket değil futbol oynanıyor. Futbol temas oyunudur.Temas varsa penaltı bu kadar basit
Az vurmuş cok sert vurmuş hikaye oluyor
Evet, Cezayir filan bunlardan daha iyi olmaliydi. Tek olaylari fizikDuyduğum kadarıyla teknik direktörleri gelir gelmez iyi gaz vermiş. Geldiğinde Dünya Kupasına katılma ihtimalleri epey düşükmüş, Afrika takımları rezil durumda olduğundan bir türlü aradan sıyrılmışlar demek ki.
O da yanlis bir bakis acisi bana kalirsa, cunku temas oyunu oldugu omuzlardan yani vucutun ust tarafi ile alakasi. Ayaklarin bir baska oyuncuya temasi ile ayni degerde bakilamaz.Katılmıyorum. Basket değil futbol oynanıyor. Futbol temas oyunudur.