2022 DK H Grubu M:1 | Portekiz 3-2 Gana | MS | 24 Kasım | TRT 1

Ronaldo'nun ki penaltıysa ona da penaltı verilebilirdi

Hahahaha adam suiiiii yaptı lan
1669312938235.webp

Ayağında öyle bir temas yoktu. Baskette faul verilmeyen daha sert savunmalar gördüm o penaltıdan, çok ucuza bir penaltı benim görüşüm.
Temas konusunda fizigin ust kismi ile genel olarak dediklerine katiliyorum, bence genel olarak ayni gorusteyiz o konuda. Dedigin gibi futbol temas oyunu tabi ki biraz sertlik olacak lakin bu bazi seyleri kapsamiyor: mesela kolundan tutmak, vucudu ile blok etmek (oyuncunun kosu alanini engellemek topsuz alanda), ve ayaklar ile celme/vurma gibi olaylar. Cunku burada ben ayagimi bir baskasi topla kosarken arkadan/yandan onun bacagina/ayagina temas yaparsam o futbolcu duser, cunku dengesi bozulur. Kolay birakmis gibi argumanlara bu durumda katilamam. Bence temas vardi ama belki tekrarini izlemem lazim olabilir yine emin olmam icin.

Temas konusunda fizigin ust kismi ile genel olarak dediklerine katiliyorum, bence genel olarak ayni gorusteyiz o konuda. Dedigin gibi futbol temas oyunu tabi ki biraz sertlik olacak lakin bu bazi seyleri kapsamiyor: mesela kolundan tutmak, vucudu ile blok etmek (oyuncunun kosu alanini engellemek topsuz alanda), ve ayaklar ile celme/vurma gibi olaylar. Cunku burada ben ayagimi bir baskasi topla kosarken arkadan/yandan onun bacagina/ayagina temas yaparsam o futbolcu duser, cunku dengesi bozulur. Kolay birakmis gibi argumanlara bu durumda katilamam. Bence temas vardi ama belki tekrarini izlemem lazim olabilir yine emin olmam icin.
Ben öyle net bir temas göremedim. Portekizli oyuncularda maç boyu attılar kendilerini. O yüzden bana kendini attı gibi geldi.

Ronaldo kötü oynadı bu arada. Uruguay TD'si salaklıklarına devam ederse Portekiz- Gana çıkar guruptan.

Ronaldoya neler deniyor artık okani korumak saçma sosyal medya

Kim seciyor macin adamini yav.

Dün de De Bruyne'yi sectiler. Adamin kendi bile sasirdi ben bunu hak edecek bir performans sergilemedim diye.

Geri
Üst Alt