2022 DK H Grubu M:2 | Portekiz 2-0 Uruguay | MS | 28 Kasım | TRT 1

İnatla Muslera ve Torreira kesiyosun ya senin gibi hocanın ben :d Neyse ya yenilsinler elensinler de gelsinler. Oliveirayı kaybettik zaten Allahtan gitmemiş turnuvaya. Gidenler sağlam dönsün Nelsson ve Mertens dahil.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 takımın da rezalet hocalarından ötürü berbat bi maç olur kanaatindeyim

Ms 1 Ve 1,5 Üst oynadım reis hatta Ms 1 Ve 2,5 Üst oynayacaktım da vazgeçtim buna döndüm.Ek olarakta Korner 9,5 Üst oynadım :D
Kanka uruguay deli kilitler maçı, erken gol gelöezse 65-70e kadar 0-0 gider maç. Daha sonrasında uruguay boşluklar bulmaya başlar belki o ara goller gelirse gelir

Nike Portekiz için çok klas bir ısınma forması yapmış. Keşke maç formaları da böyle olsa.

Bula bula bu dangalagi mi bulmuslar Tabarez hocamin veliahti olarak.

Teknik direktör kulübesine essek baglasalar daha iyiymis.

bizimkiler yedekse portekiz 10 tane atsin

Ben aslında Uruguay da 1 tane Gol atar diye düşünüyom Portekiz 2-1 3-1 gibi kazanır şeklinde ama 1,5 Üst'e döndüm kanks :D
Uruguayın gol atarı benim dediğim senaryoda olur, 65-70e 0-0 girilirse portekiz belki daha fazla yüklenmeye başlayabilir, o ara atarsa atar belki yruguay ama benim içimden geçen 2-0 portekiz galibiyeti, seninle aynı düşüncedeyim

Uruguay için yenilgi ile beraberlik arasında bir fark yok son maç her türlü Gana'yı yenmesi gerekecek o sebepten zevkli maç olur

Nihat kahveci reis de leaoyu bekliyormuş, işte futbolu bilen adam

Geri
Üst Alt