Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu 2 Takım'ın da Maçlar'ı 2/1 bitmedi bu Turnuva'da.Bu yüzden 2/1 denenebilir..
Desteklemiyon ki ulan. Gecen Fasi tutuyorum diye beni kınadınDün iş yerinde bir Faslı ile konuştum.
Adam " O Macron denen o.ç.'nin anasının şeyine koyacağız" dedi. Ve bu adamla dün hayatımda ilk defa konuştum.
Sen nerelisin dostum dedi. Türk'üm dedim. Ohh iyi iyi siz de bizi desteklersiniz demi dostum dedi. Tabi ki dedim.
Iş yerinde yeni bir arkadaş buldum herhalde.
Oyle birsey olursa seni kral ilan ederimkBu 2 Takım'ın da Maçlar'ı 2/1 bitmedi bu Turnuva'da.Bu yüzden 2/1 denenebilir..
Ben 2/1 şeklinde düşünüyom knkFransa rahat bi galibiyet alır gibi gözüküyor. Katılır mısın kanka @Murat Durmaz ?
Nasıl yaani Fransa'nın bu Dünya Kupası'nda ki Yarı Final'de ki rakibi İspanya değil mi kanks yav@Barış Savaş fasımızın içinden geçecekler gibi gözüküyor kanka
Kim kimin icinden gecer bilemezsin yegen. En zayif gordugun avlar seni@Barış Savaş fasımızın içinden geçecekler gibi gözüküyor kanka
Nasıl yaani Fransa'nın bu Dünya Kupası'nda ki Yarı Final'de ki rakibi İspanya değil mi kanks yav![]()