- 16 Haziran 2010
- 202.156
- 154.035
- 6.838
Terim ne alaka ya Zimbabwe doğan bir çocuğu da Terim ile bağlayacaksin sana kalirsamadridimin ortasahası cayır cayır tuquamenitam fatih terimin evladı
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim ne alaka ya Zimbabwe doğan bir çocuğu da Terim ile bağlayacaksin sana kalirsamadridimin ortasahası cayır cayır tuquamenitam fatih terimin evladı
![]()
puhahahaTerim ne alaka ya Zimbabwe doğan bir çocuğu da Terim ile bağlayacaksin sana kalirsa
tam fatih hocanın sevecegi tarzda oyuncu demek istedim.asıl sen ne alaka abiYok Ancelotti'nin seveceği bir oyuncu yav sana ne kim sever sevmez bu nasil yorum sanki heriflerin beynini okuyorsunpuhahahatam fatih hocanın sevecegi tarzda oyuncu demek istedim.asıl sen ne alaka abi
![]()
Fas seyircisi dediğin Pakistan’dan kiralık olarak getirtilen seyirci mi?Fas seyircisi harika. Fransa ikiyi bulamadigi surece kalite farki olsa ne yazar.
off nerden geldim ben istanbulaYok Ancelotti'nin seveceği bir oyuncu yav sana ne kim sever sevmez bu nasil yorum sanki heriflerin beynini okuyorsun
neyi tartısıyoz su an?fatih hocayı az cok tanıyan ve anlayan biri olarak bu tarz oyuncuları sevecegini düşünüyorum.ayrıca fatih hoca ile aramda telepatik bag var.ancelotti de sevsin isterse tuquameniyi,beni ilgilendirmiyorSergen çık konudanoff nerden geldim ben istanbulaneyi tartısıyoz su an?fatih hocayı az cok tanıyan ve anlayan biri olarak bu tarz oyuncuları sevecegini düşünüyorum.ayrıca fatih hoca ile aramda telepatik bag var.ancelotti de sevsin isterse tuquameniyi,beni ilgilendirmiyor

edit:ancelotti de gerci artık benim hocamdır.sevmeliyim madridden ötürüSergen çık konudan![]()
Haha. Hicte oyle gorunmuyor. Bunlar bildigin fasli.Fas seyircisi dediğin Pakistan’dan kiralık olarak getirtilen seyirci mi?
Ya kimsenin kiralık geldiği yok. Şu muhabbet sıkmadı mı artık ?Fas seyircisi dediğin Pakistan’dan kiralık olarak getirtilen seyirci mi?