Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.555
- 101.752
- 5.238
arap tokatladıkNolmuş lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arap tokatladıkNolmuş lan
botman yerine bu malı milli takıma neden alıyorlar bir türlü anlamıyorum. iyi yerden torpilli herhaldeAke çok kötü stoper btw
Birisinin devri biterken diğeri başlıyor adamlarda. Cidden çok şanslılar. Darısı başımızaUruguay suarez cavani sonrası a sınıf forvetini buldu diyebilir miyiz reis. fv konusunda çok şanslılar.
Botman'ı son dönemde takip etmedim de EPL sonrası girer.botman yerine bu malı milli takıma neden alıyorlar bir türlü anlamıyorum. iyi yerden torpilli herhalde
dünya kupasında en merak ettiğimden takımlardan biri. diğer mevkilerde de iyi topcuları var artık.Birisinin devri biterken diğeri başlıyor adamlarda. Cidden çok şanslılar. Darısı başımıza
Bizden Muslera ve Torreira olsun, olmaz mıdünya kupasında en merak ettiğimden takımlardan biri. diğer mevkilerde de iyi topcuları var artık.
torreira, nunez, arrascaeta, nandez, arambarri, valverde ve araujo +
bizden de muslere ve rossi de olur muhtemelen.
bu sene kim şampiyon olur reisFutbolu özlemişiz. Son 5 yılın en iyi 2 takımı Liverpool ve Manchester Citynin düellosunda gülen Liv oldu. Darwin Nunez senelerce bu takımın golcüsü olur harika golcü. Pep Haalanda göre bir sistem oturtmalı. Güzel maçtı. Bu arada Nike Galatasaraya yaptığı boğaz yamasını Liverpool içinde yapmış hatta diğer Nike giyen takımlarda öyle. Kötü gözüküyor forma.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi