2022 Fransa Cumhurbaşkanlığı Seçimleri

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
FNE5y-4XwAIE0RE

Adaylar:
Emmanuel Macron (Liberal)
Marine Le Pen (Aşırı sağ)
Eric Zemmour (Aşırı sağ)
Valerie Pecresse (Merkez sağ)
Jean-Luc Melenchon (Sol)

2.turda Macron'un rakibi kim olursa olsun Macron kazanacak gibi duruyor.

Nathalie hanım yuzde 0.5.. Bi mucize olur mu be..

Bunlar macronu sevmiyordu hani

☆☆☆☆

Solcular birlik olup Melenchon'a yüklenseydi 2.tura kaliyordu adam. Kil payi kacirdi. Macron 2.turda %66 almisti. Bu kez biraz daha az alir.

Dogu Perincek'in Fransa versiyonu iki düsman arasinda secim olacak, ben bos atacagim demis.

Sagci Dupont ise Macron'u engellemek icin Le Pen'e oy atacagim demis.

Asiri sagci Zemmour Le Pen'i destekleyecegini acikladi.

Macron kazanacak muhtemelen, geçen seçimin hemen hemen kopyası oldu. Melenchon'un gelmesini isterdim şahsen ama Sol yine bölünüp dağılmış.

Le Pen seçilirse NATO'dan çıkacağını söyledi. 2. Turda Trump gibi sürpriz yapmasını bekliyorum çanlar Macron için çalıyor. Yıllar sonra Avrupa'da faşist biri iktidara gelirse dünya nasıl bir şekil alır bunu çok merak ediyorum. Le Pen'in bir önceki seçimde Putin tarafından desteklendiği iddia edilmişti.

Le Pen seçilirse NATO'dan çıkacağını söyledi. 2. Turda Trump gibi sürpriz yapmasını bekliyorum çanlar Macron için çalıyor. Yıllar sonra Avrupa'da faşist biri iktidara gelirse dünya nasıl bir şekil alır bunu çok merak ediyorum. Le Pen'in bir önceki seçimde Putin tarafından desteklendiği iddia edilmişti.
Le Pen seçilemez. Sol kesim yine gidip Macrona basacak oyları. Muhtemelen yüzde 55 gibi bir oyla yine seçilecek.

Geri
Üst Alt